Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ποιος ερωτεύεται την Ελένη στη φυλακή;

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ποιος ερωτεύεται την Ελένη στη φυλακή;

Οι εξελίξεις και οι ανατροπές στη δημοφιλή σειρά δεν έχουν τέλος

Eleni_Stamiri
Η αυλαία για τις Άγριες Μέλισσες έπεσε την περασμένη εβδομάδα όμως αποκαλύψεις για τη σειρά έρχονται στο φως.  Πιο συγκεκριμένα στα μέσα της δεκαετίας του ’60 η Ελένη θα βρίσκεται στη φυλακή με την κατηγορία της δολοφονίας του Σέργιου Σεβαστού -από την πρώτη στιγμή είχε πει στις αδελφές της ότι θα πάρει επάνω της τον φόνο.

Η Δρόσω, αφού έχει δώσει το παιδί στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο, φεύγει για την Αθήνα για να ακολουθήσει καριέρα τραγουδίστριας. Καταλήγει, όμως, να εργάζεται στα καμπαρέ της Τρούμπας στον Πειραιά.

Σύμφωνα με ένα spoiler που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, όπως γράφει η εφημερίδα ON time, η Ελένη Σταμίρη θα γνωρίσει στη φυλακή που θα οδηγηθεί τον διευθυντή των φυλακών, τον οποίο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης. Η Ελένη βιώνει δύσκολες μέρες στις Άγριες Μέλισσες με επιθέσεις που δέχεται από άλλες κρατούμενες και όχι μόνο…

Η γνωριμία της με τον διευθυντή θα γίνει με άγριο τρόπο, καθώς θα δεχθεί επίθεση και από αυτόν. Στη συνέχεια, όμως, θα υπάρξει ανατροπή και ο επικεφαλής του σωφρονιστικού ιδρύματος θα ερωτευτεί την κρατούμενη. Η κατασκευή των σκηνικών της Τρούμπας έχει ήδη ξεκινήσει στα Σπάτα, ενώ οι Άγριες Μέλισσες αναμένεται να επιστρέψουν στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο.





Ειδήσεις σήμερα:

Βασιλειάδης: Με στήσανε χωρίς εναέρια μέσα σε δύο πυρκαγιές - Ο Τόσκας τα ήξερε όλα

Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ «σταύρωνε» τον Παπασταύρου

Παιδιά-θαύματα που έγιναν εγκληματίες: Οι ιστορίες τους σοκάρουν!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης