Η Νάταλι Πόρτμαν εξιστορεί τη δική της ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης

Η Νάταλι Πόρτμαν εξιστορεί τη δική της ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης

Η διάσημη ηθοποιός περιέγραψε ένα περιστατικό που της συνέβη, όταν έπρεπε να πετάξει με ιδιωτικό αεροσκάφος μαζί με έναν παραγωγό 

Η Νάταλι Πόρτμαν εξιστορεί τη δική της ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης
Όλοι πλέον στο Χόλιγουντ έχουν να διηγηθούν τη δική τους ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Νάταλι Πόρτμαν να μιλήσει για τη δική της εμπειρία και τον τρόπο που αυτή διαχειρίστηκε το γεγονός.

«Όταν άκουσα όλα αυτά να δημοσιοποιούνται σκέφτηκα πόσο τυχερή είμαι που δεν μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο» είπε η ηθοποιός μιλώντας στο Φεστιβάλ Vulture και πρόσθεσε ότι «σίγουρα δεν δέχτηκα επίθεση, αλλά είχα δεχτεί διάκριση ή παρενόχληση σχεδόν σε κάθε μου δουλειά».

Κλείσιμο


Στη συνέχεια περιέγραψε ένα περιστατικό που της συνέβη, όταν έπρεπε να πετάξει με ιδιωτικό αεροσκάφος μαζί με έναν παραγωγό, και όπως είπε όταν έφτασε στο αεροπλάνο διαπίστωσε ότι είχε ετοιμαστεί μόνο ένα κρεβάτι και για τους δυο.

«Τίποτα δεν συνέβη, δεν μου επιτέθηκε. Είπα ότι αυτό δεν με κάνει να νιώθω άνετα και έγινε σεβαστό... Ήταν πραγματικά απαράδεκτο... Θα μπορούσε να με φοβίσει», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης