Lady Gaga: Εμφάνιση για το Halloween

Lady Gaga: Εμφάνιση για το Halloween

Η 28χρονη εκκεντρική ποπ σταρ εμφανίστηκε έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει στη βρετανική πρωτεύουσα με μαύρη δαντέλα, τεράστιες βλεφαρίδες, βαμμένα κόκκινα νύχια και μαύρο κραγιόν, μια εμφάνιση που ο Τύπος αποκάλεσε “εμφάνιση για το Halloween”

Lady Gaga: Εμφάνιση για το Halloween
Eτοιμη για τη μεγάλη συναυλία της στην O2 Arena του Λονδίνου, την Πέμπτη, το Σάββατο και την Κυριακή στις 23, 25 και 26 Οκτωβρίου αντίστοιχα, είναι η Lady Gaga, η οποία συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την παγκόσμια περιοδεία της.

Η 28χρονη εκκεντρική ποπ σταρ εμφανίστηκε έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει στη βρετανική πρωτεύουσα με μαύρη δαντέλα, τεράστιες βλεφαρίδες, βαμμένα κόκκινα νύχια και μαύρο κραγιόν, μια εμφάνιση που ο Τύπος αποκάλεσε “εμφάνιση για το Halloween” που γιορτάζεται σε Αμερική και Αγγλία σε λίγες μέρες.

Οι fans της φυσικά δεν έχασαν ευκαιρία να συγκεντρωθούν έξω από το ξενοδοχείο της και να της δώσουν λουλούδια. Η ίδια λίγο μετά, μέσω της προσωπικής σελίδας της στο Instagram, αποκάλεσε τον εαυτό της “Lady London” και μας πληροφόρησε ότι το διάφανο μαύρο φόρεμα που φόρεσε ήταν Alexis Mabille.   

Κλείσιμο





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης