Megan Fox: Σε άψογη φόρμα

Megan Fox: Σε άψογη φόρμα

Η 28χρονη ηθοποιός και ο 40χρονος σύζυγός της, ηθοποιός επίσης, Brian Austin Green έχουν μαζί έναν ακόμα γιο, τον 17 μηνών Noah. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2004 στα γυρίσματα της ταινίας «Hope & Faith», όταν εκείνη ήταν 19 και εκείνος 30 ετών

Ευρωλίγκα: Ο ΠΑΟ... κατάπιε την Εφές!
Megan Fox: Σε άψογη φόρμα
Δυο μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της, του Bodhi Ransom Green, η σέξι Αμερικανίδα ηθοποιός Megan Fox εθεάθη να πηγαίνει στο γυμναστήριό της στο Λος Αντζελες σε άψογη φόρμα και έχοντας χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η 28χρονη ηθοποιός και ο 40χρονος σύζυγός της, ηθοποιός επίσης, Brian Austin Green έχουν μαζί έναν ακόμα γιο, τον 17 μηνών Noah. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2004 στα γυρίσματα της ταινίας «Hope & Faith», όταν εκείνη ήταν 19 και εκείνος 30 ετών.

Αρραβωνιάστηκαν το 2006 και παντρεύτηκαν το 2010 στη Χαβάη. Ο Green, τον οποίο γνωρίσαμε τη δεκαετία του 90 από τη δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Beverly Hills 90210», υποδυόμενος τον David Silver, έχει άλλον έναν γιο, τον 12χρονο Kassius Lijah,από το γάμο του με την ηθοποιό Vanessa Marcil.


Κλείσιμο








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης