«Ο διάβολος έχει μπει μέσα στη Miley Cyrus», λένε οι συντοπίτες της

«Ο διάβολος έχει μπει μέσα στη Miley Cyrus», λένε οι συντοπίτες της

Στο Φράνκλιν του Τενεσί οι κάτοικοι προσεύχονται για την 20χρονη

«Ο διάβολος έχει μπει μέσα στη Miley Cyrus», λένε οι συντοπίτες της
Τους τελευταίους μήνες η Miley Cyrus καταβάλει κάθε προσπάθεια για να κάνει την Αμερική να καταλάβει ότι έχει πια μεγαλώσει και να «διαγράψει» την εικόνα του καλού κοριτσιού της Disney.

Όπως φαίνεται, η 20χρονη τα πηγαίνει πολύ καλά αφού με τις προκλητικές της εμφανίσεις έχει καταφέρει να μετατραπεί σε κάτι παραπάνω από το «κακό» κορίτσι του Χόλιγουντ. Το πιο σημαντικό... «κατόρθωμά» της είναι όμως ότι έχει κάνει τους κατοίκους της κωμόπολης στην οποία μεγάλωσε να πιστεύουν ότι έχει μπει μέσα της ο... διάβολος!

Κλείσιμο
Στο Φράνκλιν του Τενεσί το κλίμα την περασμένη εβδομάδα δεν ήταν και τόσο εορταστικό, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η οποία πραγματοποίησε οδοιπορικό στην πόλη.

«Διάβολο» και «αηδιαστική» αποκαλούν την Miley οι συντοπίτες της και δηλώνουν σοκαρισμένοι από τη συμπεριφορά της.



Μάλιστα, μια κάτοικος της περιοχής και γραμματέας στην τοπική εκκλησιά δεν δίστασε ένα πει πως η Miley είναι... δαιμονισμένη!

«Έχει μπει ο διάβολος μέσα της. Έχει χάσει τον δρόμο της και είναι πολύ θλιβερό. Η βίβλος μας λέει ξεκάθαρα ότι ο διάβολος είναι εδώ και ψάχνει να καταστρέψει», είπε στη Daily Mail η 64χρονη Τζούντι Ρέινολντς.

Η Ρέινολντς θυμήθηκε επίσης τα χρόνια που μικρή και αθώα Miley πήγαινε στην κατασκήνωση της εκκλησίας και είπε πως η τοπική κοινότητα προσεύχεται πλέον για την νεαρή τραγουδίστρια.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης