Μία καλοστημένη ληστεία σκηνοθέτησε ο Υποδιευθυντής ενός σχολείου στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, προκειμένου να «καλύψει» το γεγονός ότι ξόδεψε τα 1.000 ευρώ που είχαν συγκεντρώσει οι μαθητές της έκτης δημοτικού για να πάνε 3ήμερη στην Αθήνα.
Πιο συγκεκριμένα, τον 53χρονο δάσκαλο εντόπισε στον χώρο του σχολείου τα ξημερώματα η ιδιοκτήτρια του κυλικείου, η οποία τον βρήκε αιμόφυρτο και λιπόθυμο, και κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Ο ίδιος κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση και του πήραν τα χρήματα που φύλαγε για την εκδρομή των παιδιών, ενώ μάλιστα το πρόσωπό του ήταν έντονα χτυπημένο μην αφήνοντας περιθώριο αμφισβήτησης για τα λεγόμενά του.
Λίγο αργότερα, όμως, «λύγισε» και ομολόγησε ότι έστησε τη ληστεία του για να δικαιολογήσει την απώλεια των χρημάτων εκ μέρους του, ενώ, σύμφωνα με τον ANT1, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον 53χρονο να έχασε τα χρήματα στον τζόγο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
Δείτε βίντεο: Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος ξόδεψε τα χρήματα των παιδιών για την εκδρομή και σκηνοθέτησε ληστεία
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.