Κρίσιμες ώρες περνά η οικογένεια ενός 8χρονου παιδιού καθώς υπέστη ανακοπή την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα όταν το άτυχο παιδί βρισκόταν μαζί με μέλος της οικογενείας του στο σπίτι του στα Χανιά.
Άγνωστο πως, ο 8χρονος υπέστη ανακοπή με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ που παρέλαβε το μικρό παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.
Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό του και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια έκριναν πως είναι απαραίτητη η μεταφορά του στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο ΠΑΓΝΗ.
«Ο 8χρονος αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι γιατροί, οι νοσηλευτές αλλά και όλο το προσωπικό βρίσκεται στο πλευρό του», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Φανουργιάκης.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;