Η κυρία Ελένη Τοπαλούδη, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της , ζητά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.
«Ας τιμωρηθούν, να μην δουν άλλοι γονείς αυτό το κακό, να τους τιμωρήσουν με το ίδιο νόμισμα, να μην δουν άλλοι τέτοιο πράγμα», ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Όπως είπε η γιαγιά της 21χρονης, η άτυχη Ελένη ήταν ένα καλό και ήσυχο κορίτσι το οποίο είχε μεγαλώσει σε μια πολύ καλή οικογένεια.
Η κυρία Ελένη, ευχαρίστησε όλους εκείνους που κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή και τους βοήθησαν.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.