Θεσσαλονίκη: Κάμερες κατέγραψαν την κινηματογραφική καταδίωξη λαθροδιακινητών

Θεσσαλονίκη: Κάμερες κατέγραψαν την κινηματογραφική καταδίωξη λαθροδιακινητών

Στο αυτοκίνητο που καταδίωξαν αστυνομικοί επέβαιναν συνολικά 9 άτομα

foto-new-sal
Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν ένα τμήμα της επεισοδιακής καταδίωξης με πυροβολισμούς και τροχαίο το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Στα βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα politesoraiokastrou.gr φαίνονται ορισμένοι από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο - συνολικά στο όχημα επέβαιναν 9 άτομα, οι δύο λαθροδιακινητές και οι επτά πρόσφυγες και μετανάστες από το Πακιστάν - να προσπαθούν να διαφύγουν μετά τη σύγκρουση με ένα άλλο όχημα και μια μοτοσικλέτα.

Καταδίωξη λαθροδιακινητών στη Θεσσαλονίκη


Καταδίωξη - οδός Λαγκαδά
Κλείσιμο


Η καταδίωξη είχε ξεκινήσει γύρω στις 8:45 το πρωί της Κυριακής όταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εντόπισε στην Εγαντία Οδό ένα ύποπτο αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες τύπου Οpel στο οποίο επέβαιναν εννέα άνθρωποι.

Λόγω της εμπειρίας του κατάλαβε αμέσως ότι επρόκειτο για παράνομους μετανάστες. Αμέσως επικοινώνησε με το κέντρο της Αστυνομίας και ακολούθησε την πορεία του οχήματος. Στο μεταξύ οι διακινητές μπήκαν προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην οδό Λαγκαδά, με το ΙΧ του αστυνομικού να τους ακολουθεί.

Στο κονβόι προστέθηκαν και περιπολικά αλλά και μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας που είχαν κινητοποιηθεί μετά την αναφορά που είχαν πάρει από τον αστυνομικό. Έκαναν νόημα στους διακινητές με τους παράνομους μετανάστες να σταματήσουν, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν και αντιθέτως ανέπτυξαν ταχύτητα.

Ακολούθησε μία κινηματογραφική καταδίωξη η οποία κατέληξε σε τροχαίο καθώς το αυτοκίνητο με τους διακινητές και τους μετανάστες, όπως αποδείχτηκε, έπεσε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα, ενώ έπεσαν και πυροβολισμοί στον αέρα για να εξαναγκάσουν τους διακινητές να σταματήσουν.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο διακινητές και τους επτά πρόσφυγες και μετανάστες Πακιστανικής υπηκοότητας που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης