Λαμία: Ο Αλκέτ Ριζάι έβρισε τον πρόεδρο του δικαστηρίου - «Φρούριο» το δικαστικό μέγαρο
Μεταφέρθηκε από τις φυλακές Δομοκού στα Δικαστήρια Λαμίας κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας - «Γαλλικά» στον πρόεδρο της έδρας μόλις άκουσε την ποινή του
Στα Δικαστήρια Λαμίας μεταφέρθηκε ο Αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι, προκειμένου να δικαστεί, μαζί με άλλους δύο βαρυποινίτες, για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν στο κελί τους αυτοσχέδια μαχαίρια.
Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, που δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο, η μεταφορά του Αλκέτ Ριζάι από τις φυλακές Δομοκού έγινε υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας, ενώ ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα προκλητικός απέναντι στην εισαγγελέα και τον πρόεδρο του δικαστηρίου.
Έβρισε τον πρόεδρο μετά την ανακοίνωση της ποινής
Η στάση του Ριζάι φαίνεται ότι ήταν προκλητική απέναντι στους δικαστές. Ο ίδιος ζητούσε να δει φωτογραφίες από τα αυτοσχέδια μαχαίρια ενώ έθετε ερωτήσεις σε επιθετικό τόνο στην εισαγγελέα της έδρας.
Κλείσιμο
«Είστε εδώ για να απαντάτε και όχι να ρωτάτε...», ήταν η απάντηση από τον πρόεδρο του Δικαστηρίου, που διέκοψε γα λίγο τη δίκη μετά την ένταση που δημιουργήθηκε.
Μάλιστα, όταν ανακοινώθηκαν οι ποινές 3 ετών για τον έναν εκ των τριών και από 26 μήνες για τον Ριζάι και τον άλλο συγκατηγορούμενό του, ο Αλκέτ Ριζάι έβρισε τον πρόεδρο λέγοντας «Άντε γ@......ρε....» και διάφορα άλλα... «γαλλικά».
Αστυνομοκρατούμενο το Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας
Η μεταγωγή του Ριζάι και των συγκατηγορουμένων του έγινε στις 9 το πρωί. Οι τρεις τους ανέβηκαν τα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου, συνοδευόμενοι από πάνοπλους αστυνομικούς.
Από νωρίς το πρωί, υπήρξε κινητοποίηση μεγάλης αστυνομικής δύναμης μέσα και έξω από τα δικαστήρια, ενώ το μεταγωγικό όχημα από και προς τις φυλακές συνοδευόταν από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.
Δείτε βίντεο με την είσοδο και την έξοδο του Αλκέτ Ριζάι από τα δικαστήρια:
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.