Μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση έκανε σε έναν ηλικιωμένο άνδρα 81 ετών μια 19χρονη στη Λαμία.
Όπως υποστηρίζει η 19χρονη, το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί, λίγο πριν τις 10. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η κοπέλα πήρε το αστικό λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της. Λίγες στάσεις αργότερα, επιβιβάστηκε και ο 81χρονος ο οποίος έπιασε θέση δίπλα της και άρχισε να τρίβεται πάνω της.
Η 19χρονη κοπέλα τραβήχτηκε όσο μπορούσε κι όταν το αστικό σταμάτησε στην πλατεία Πάρκου πήγε και κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή.
Όπως ανέφερε η καταγγέλλουσα, ο συγκεκριμένος ηλικιωμένος το είχε ξανακάνει αυτό στην ίδια, αλλά και σε άλλες νεαρές γυναίκες, γι' αυτό και θέλησε να το καταγγείλει αφού πείστηκε ότι δεν πρόκειται για ένα τυχαίο περιστατικό.
Κλείσιμο
Ο ηλικιωμένος προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο για τα περαιτέρω.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ