Ρέθυμνο: Έβαζε κρυφά κάμερες στα ξένα σπίτια για να παίρνει… μάτι τις γειτόνισσές του!

Ρέθυμνο: Έβαζε κρυφά κάμερες στα ξένα σπίτια για να παίρνει… μάτι τις γειτόνισσές του!

Ο 47χρονος είχε εγκαταστήσει συσκευή καταγραφής εικόνας και ήχου στις κρεβατοκάμαρες δύο σπιτιών της πολυκατοικίας όπου και ο ίδιος διέμενε

Ρέθυμνο: Έβαζε κρυφά κάμερες στα ξένα σπίτια για να παίρνει… μάτι τις γειτόνισσές του!
Την τελευταία λέξη της τεχνολογίας επιστράτευσε ένας 47χρονος ηδονοβλεψίας στο Ρέθυμνο, για να παρακολουθεί δυο νεαρές και όμορφες γειτόνισσές του και να καταγράφει τις ερωτικές περιπτύξεις μέσα από αόρατα «μάτια» που εγκατέστησε στα υπνοδωμάτιά τους!

Μέχρι στιγμής, δεν έχει εξακριβωθεί με ποιον τρόπο τρύπωνε στα διαμερίσματα των δυο γυναικών στην πολυκατοικία όπου διέμενε και ο ίδιος ως ενοικιαστής. Ωστόσο, είχε καταφέρει να εγκαταστήσει κάμερες παρακολούθησης στις κρεβατοκάμαρες και να καταγράφει τις ιδιωτικές στιγμές τους, όχι μόνο με εικόνα αλλά και με ήχο!

Η ευρεσιτεχνία του 47χρονου αποκαλύφθηκε όταν μια εκ των δυο γυναικών εντόπισε τον μηχανισμό παρακολούθησης που είχε στήσει και ενημέρωσε την Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και δεύτερο μηχανισμό παγίδευσης στο διαμέρισμα άλλης μιας νεαρής ενοίκου και κατάλαβαν αμέσως ότι ο δράστης βρισκόταν στην ίδια πολυκατοικία.

Κλείσιμο
Αφού εξασφάλισαν ένταλμα σύλληψης, ερεύνησαν το διαμέρισμα του 47χρονου και ανακάλυψαν μια συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνας και ήχου και έναν υπολογιστή στον οποίο είχε αποθηκεύσει βίντεο από την σεξουαλική δραστηριότητα των δυο γυναικών! Ο 47χρονος συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης κατηγορούμενος για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης