Νεκρός επιβάτης που έπεσε στη θάλασσα από το Blue Star Νaxos

Νεκρός επιβάτης που έπεσε στη θάλασσα από το Blue Star Νaxos

Τις αρχές ενημέρωσε γυναίκα που τον είδε να βουτάει στο νερό - Η σορός του εντοπίστηκε 4 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά από τη Σύρο

Νεκρός επιβάτης που έπεσε στη θάλασσα από το Blue Star Νaxos
Νεκρός εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης επιβάτης, ο οποίος είχε πέσει στη θάλασσα από το Blue Star Naxos.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr, τον αγνοούμενο εντόπισαν άνδρες από το σκάφος του Λιμενικού στην θαλάσσια περιοχή που γινόντουσαν οι έρευνες (4 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά από τη Σύρο), και τον ανέσυραν από τη θάλασσα, χωρίς τις αισθήσεις του.

Το σκάφος του Λιμενικού τον μετέφερε στη Σύρο, ενώ για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.

Κλείσιμο
Το πλοίο πραγματοποιούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά-Σύρο-Πάρο-Νάξο-Ηρακλειά-Σχοινούσσα-Κουφονήσι-Αμοργό-Κατάπολα, όταν σύμφωνα με επιβάτιδα, περί τις 8:50 άντρας ηλικίας περίπου 60 ετών για άγνωστο λόγο πήδηξε στη θάλασσα, ενώ το πλοίο έπλεε 4 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά από τη Σύρο.







Αμέσως σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό όπου ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.

Στο σημείο επιχείρησαν εκτός από το Blue Star Naxos το οποίο ακινητοποιήθηκε, το Blue Star Delos, ένα φορτηγό πλοίο, ένα τάνκερ, 2 πλωτά του Λιμενικού, ένα ταχύπλοο καθώς και ένα ελικόπτερο Sikorsky.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24, ο άνδρας έπεσε από το κατάστρωμα στα παγωμένα νερά μεταξύ Γυάρου και Σύρου, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης (30.01.2018).

Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο άνδρας περιφερόταν στο χώρο του καταστρώματος και ξαφνικά σκαρφάλωσε στα προστατευτικά κάγκελα, δείχνοντας ότι θέλει να πηδήξει στη θάλασσα. Κάποιοι συνεπιβάτες του που αντιλήφθηκαν τις προθέσεις του, προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά εκείνος πρόλαβε να πέσει στα παγωμένα νερά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης