Προφυλακίστηκε ο «δράκος» των Αμπελοκήπων για τρεις βιασμούς και έξι απόπειρες

Προφυλακίστηκε ο «δράκος» των Αμπελοκήπων για τρεις βιασμούς και έξι απόπειρες

«Πλάκα και καγκουριά» χαρακτήρισε τις πράξεις του απολογούμενος στην ανακρίτρια - Επιτέθηκε σε 9 γυναίκες - «Ανώμαλε» του φώναξαν έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων

Προφυλακίστηκε ο «δράκος» των Αμπελοκήπων για τρεις βιασμούς και έξι απόπειρες
Το δρόμο για τις φυλακές πήρε αμέσως μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 25χρονος νεαρός που επιτέθηκε συνολικά σε εννέα γυναίκες προκειμένου να τις θωπεύσει.

Το protothema.gr δημοσίευσε βίντεο από τέσσερις επιθέσεις του 25χρονου σε ανυποψίαστες γυναίκες. 

Μετά την απόφαση της ανακρίτριας για προφυλάκιση του 25χρονου, πολίτες που βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων επιτέθηκαν εναντίον του «δράκου» αποκαλώντας τον «ανώμαλο».
Κλείσιμο

Όπως έγινε γνωστό ο 25χρονος, που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών την περασμένη Κυριακή, προτιμούσε γυναίκες που φορούσαν κολάν και πραγματοποιούσε τις επιθέσεις του κυρίως νυχτερινές ώρες, φορώντας πάντα λευκά παπούτσια!

Σύμφωνα με πληρηφορίες, ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του 25χρονου για τρεις περιπτώσεις βιασμού και έξι απόπειρες βιασμού.

Αρχικά, ο κατηγορούμενος δεν αποδεχόταν την κατηγορία και μάλιστα πίστευε πως τον είχαν συλλάβει ως ύποπτο για κλοπή. Όταν όμως τον αναγνώριζαν γυναίκες στις οποίες είχε επιτεθεί τότε αναγκάστηκε κλαίγοντας να ομολογήσει.

Μάλιστα, θεωρούσε πως δεν είχε διαπράξει κάποιο αδίκημα. Φέρεται δε να χαρακτήρισε τις πράξεις του ως «πλάκα και καγκουριά».

Μετά το πέρας της απολογίας του 25χρονου, ο δικηγόρος ανάφερε πως ο εντολέας του δεν θυμόταν να περιγράψει πολλές από τις πράξεις του. Τόνισε μάλιστα ότι θα καταθέσουν αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Δείτε το βίντεο:  








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης