Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αστυνομικές και οι λιμενικές αρχές της Μυκόνου για τον μυστηριώδη θάνατο μιας νεαρής γυναίκας, το άψυχο σώμα της οποίας ανακάλυψε ένας περαστικός το μεσημέρι της Δευτέρας στα βράχια της περιοχής «Βίδα».
Στο σημείο έφτασαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, του Λιμενικού και διασώστες του ΕΚΑΒ. Η σορός της άτυχης γυναίκας, που ήταν αλλοδαπή ηλικίας 33 χρόνων, ανασύρθηκε από τα βράχια και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι αξιωματικοί Λιμεναρχείου Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, ερευνούν το ενδεχόμενο η αλλοδαπή να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας χωρίς να έχουν αποκλείσει την πιθανότητα δυστυχήματος. Το πόρισμα της νεκροτομής που διατάχθηκε, αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα αίτια θανάτου της 33χρονης. Στο μεταξύ, αναζητούνται οι οικείοι της για να δώσουν καταθέσεις.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.