Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» ένας 15χρονος που χτυπήθηκε από ρεύμα, την ώρα που έπαιζε με φίλο του, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό της Γέφυρας, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα, όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 15χρονος ανέβηκε σε εγκαταλελειμμένο βαγόνι, όπου φαίνεται πως ήρθε σε επαφή με ηλεκτρικά καλώδια υψηλής τάσης με συνέπεια να υποστεί ηλεκτροπληξία.
Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το νεαρό αγόρι στο νοσοκομείο. Ο 17χρονος φίλος του, παρά το σοκ που υπέστη, είναι καλά στην υγεία του.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.