«Κατηγορώ» των κατοίκων του Μενιδίου προς το δήμαρχο μετά το τελευταίο «αντίο» στον 11χρονο

«Κατηγορώ» των κατοίκων του Μενιδίου προς το δήμαρχο μετά το τελευταίο «αντίο» στον 11χρονο

Η οργή για τον αδιανόητο χαμό του μικρού Μάριου στράφηκε κατά του δημάρχου - Όλο το βράδυ συγγενείς προσπαθούσαν να παρηγορήσουν τη μάνα που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ενώ ψυχολόγοι βρίσκονται κοντά στους γονείς για να τους στηρίξουν

«Κατηγορώ» των κατοίκων του Μενιδίου προς το δήμαρχο μετά το τελευταίο «αντίο» στον 11χρονο
Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς, φίλοι και δάσκαλοι, στο μικρό Μάριο, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, όταν κάποιος από τη περιοχή πυροβόλησε στον αέρα και η σφαίρα καθώς κατέβαινε, καρφώθηκε στο κεφάλι του παιδιού.

Ο Ιερός Ναός της Παναγίτσας στο Μενίδι έχει γεμίσει με κόσμο. Μια λαοθάλασσα γνωστών και αγνώστων της οικογένειας του Μάριου στο ύστατο «αντίο».

Κλείσιμο
Η θλίψη για το χαμό του ξεχείλιζε. Όπως και η οργή για τον αδιανόητο τρόπο με τον οποίο «έφυγε» το 11χρονο αγόρι. Μετά την κηδεία, η οργή των παρευρισκόμενων, στράφηκε κατά του δημάρχου της περιοχής, τον οποίο κατηγορούσαν για το γεγονός πώς δεν έχει γίνει τίποτα για τους ανεξέλεγκτους καταυλισμούς. Μία κάτοικος της περιοχής διερωτήθηκε: «Για ποιο λόγο είναι εκεί; Για να βάλει το κάδρο του μαζί με των άλλων;».




Αποκαλυπτική μαρτυρία κατοίκου του Μενιδίου








Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία
Το άψυχο κορμάκι του έχει μπει σε λευκό φέρετρο, δάσκαλοι και γονείς του σχολείου είναι αυτοί που κουβαλούν το φέρετρο ,συνοδεύοντάς το με γοερό κλάμα και αναφιλητά. Ο σπαραγμός της μάνας δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο .Πόνος και οργή πάνω από το Μενίδι . Πόνος γιατί χάθηκε άδικα μια παιδική ψυχή και οργή για την αδιαφορία του κράτους στην ασφάλεια και στην αστυνόμευση της περιοχής .

Κάτοικοι της περιοχής αφήνουν λουλούδια στην πόρτα του σχολείου



Παντού μαυροφορεμένες φιγούρες , κάποιες μοιρολογούν και ένας κόμπος υπάρχει στο στομάχι όλων αφού ακόμη κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Μάριος χάθηκε έτσι ξαφνικά.

Παρών και ο «προπονητής» του μικρού Μάριου, Ντανιέλ Μπατίστα


Δείτε τις δηλώσεις του Ντανιέλ Μπατίστα



Τα λόγια περισσεύουν και κανείς δεν μιλά. Μονάχα το γοερό κλάμα των συγγενών σπάζει την ζοφερή ατμόσφαιρα της κηδείας.

Πρόσωπα βουβά , όπως και ο πόνος, δάκρυα -ποτάμια και μια λέξη στα χείλη όλων "γιατί". Ένα "γιατί"που βασανίζει τον πατέρα, τη μητέρα, την αδερφή του Μάριου, αλλά και τους μικρούς συμμαθητές του, που είδαν τον Μάριο να σκοτώνεται μπροστά τους, από  μια αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι .

Όλο το βράδυ συγγενείς προσπαθούσαν να παρηγορήσουν τη μάνα που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ενώ ψυχολόγοι βρίσκονται κοντά στους γονείς για να τους στηρίξουν.

Αμέσως μετά τη κηδεία, δάσκαλοι και γονείς του σχολείου πρόκειται να συγκεντρωθούν έξω από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών όπου έγινε το συμβάν ως ένδειξη διαμαρτυρίας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης