Ο 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 15 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, εκμεταλλεύτηκε το ευεργέτημα της χορήγησης αδείας και έφυγε από την φυλακή με πενθήμερη άδεια
«Χτενίζουν» την Πάτρα και όλη την Αχαΐα οι αστυνομικές υπηρεσίες για να εντοπίσουν τα ίχνη του Αλβανού μεγαλεμπόρου ναρκωτικών που «ξέχασε» να επιστρέψει από κανονική άδεια στο σωφρονιστικό κατάστημα του Αγίου Στεφάνου, όμως λες και τον έχει καταπιεί η γη!
Ο 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 15 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, εκμεταλλεύτηκε το ευεργέτημα της χορήγησης αδείας και έφυγε από την φυλακή με πενθήμερη άδεια. Κανονικά, έπρεπε να επιστρέψει στο σωφρονιστικό κατάστημα την περασμένη Πέμπτη, 4 Μαΐου, αλλά δεν έδωσε σημεία ζωής.
Από τότε η τύχη του αγνοείται και έχει κηρυχθεί δραπέτης και καταζητείται από τις αρχές, που συναντούν παντού κλειστά στόματα. Σήμα για τον εντοπισμό του 46χρονου έχει σταλεί σε όλα τα σημεία εξόδου από την χώρα, καθώς θεωρείται πιθανό το ενδεχόμενο να επιχειρήσει να διαφύγει στην πατρίδα του.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.