Ακινητοποιημένα θα μείνουν την Τετάρτη για πέντε ώρες τα τρόλεϊ, όπως ανακοίνωσε η Ένωση εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, η οποία προχωρεί σε στάση εργασίας.
Η στάση θα αρχίσει στις 11 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 4 το απόγευμα, προκειμένου να συγκληθεί συνέλευση των εργαζομένων με θέματα τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και τον οικονομικό απολογισμό της Ένωσης.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.