Συνελήφθη ο συνεργάτης του Βγενόπουλου, Μιχάλης Φόλε, για υπόθεση χρηματισμού
Στη Ρουμανία από όπου και κατάγεται
Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο συνεργάτης του Ανδρέα Βγενόπουλου Μιχάλης Φόλε, ο οποίος, σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα Φιλελεύθερος, συνελήφθη στη Ρουμανία από όπου και κατάγεται.
Ο κ. Φόλε κατηγορείται για τον χρηματισμό του τέως κεντρικού τραπεζίτη της Κύπρου, Χριστόδουλου Χριστοδούλου.
Την Τετάρτη είχε συλληφθεί στην Αθήνα ο Μιχάλης Ζολώτας το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί στην υπόθεση Βγενόπουλου.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.