Κλειστή η Εθνική Αθηνών-Κορίνθου από φλεγόμενο αυτοκίνητο

Κλειστή η Εθνική Αθηνών-Κορίνθου από φλεγόμενο αυτοκίνητο

Το ατύχημα σημειώθηκε στο 23ο χιλιόμετρο, στο ρεύμα προς Κόρινθο - Ουρές χιλιομέτρων λόγω της εξόδου των αδειούχων του Αυγούστου

Κλειστή η Εθνική Αθηνών-Κορίνθου από φλεγόμενο αυτοκίνητο
Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα αυτοκίνητο στο 23ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών -Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο περίπου στις τρεις το μεσημέρι της Παρασκευής. Λόγω του ατυχήματος προκλήθηκε μποτιλιάρισμα πολλών χιλιομέτρων αφού η κυκλοφορία στο ρεύμα προς την Κόρινθο διεξαγόταν μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Τη φωτιά στο αυτοκίνητο επιχειρούν να έσβησαν οχήματα της Πυροσβεστικής ενώ στο σημείο έφτασαν και άνδρες της ομάδας «Δίας». Το φλεγόμενο αυτοκίνητο βρίσκεται κοντά στη γέφυρα Παραδείσου. Δεν είναι γνωστό πώς προκλήθηκε η φωτιά, το σημαντικό είναι ωστόσο ότι δεν έχει σημειωθεί τραυματισμός.

Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς να επιδείξουν ψυχραιμία και υπομονή, αφού η καθυστέρηση αναμένεται να είναι σημαντική λόγω του γεγονότος ότι η κίνηση είναι αυξημένη αφού σήμερα ς τους πολλοί αδειούχοι.
Κλείσιμο

Αφού οι άνδρες της Πυροσβεστικής έσβησαν τη φωτιά και μετέφεραν το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου, η ροή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που κινούνται προς την Κόρινθο άρχισε να αποκαθίσταται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης