Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα αυτοκίνητο στο 23ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών -Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο περίπου στις τρεις το μεσημέρι της Παρασκευής. Λόγω του ατυχήματος προκλήθηκε μποτιλιάρισμα πολλών χιλιομέτρων αφού η κυκλοφορία στο ρεύμα προς την Κόρινθο διεξαγόταν μόνο από την αριστερή λωρίδα.
Τη φωτιά στο αυτοκίνητο επιχειρούν να έσβησαν οχήματα της Πυροσβεστικής ενώ στο σημείο έφτασαν και άνδρες της ομάδας «Δίας». Το φλεγόμενο αυτοκίνητο βρίσκεται κοντά στη γέφυρα Παραδείσου. Δεν είναι γνωστό πώς προκλήθηκε η φωτιά, το σημαντικό είναι ωστόσο ότι δεν έχει σημειωθεί τραυματισμός.
Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς να επιδείξουν ψυχραιμία και υπομονή, αφού η καθυστέρηση αναμένεται να είναι σημαντική λόγω του γεγονότος ότι η κίνηση είναι αυξημένη αφού σήμερα ς τους πολλοί αδειούχοι.
Αφού οι άνδρες της Πυροσβεστικής έσβησαν τη φωτιά και μετέφεραν το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου, η ροή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που κινούνται προς την Κόρινθο άρχισε να αποκαθίσταται.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ