Αστυνομικός ξεψύχησε πάνω στο καθήκον

Αστυνομικός ξεψύχησε πάνω στο καθήκον

Ο νεαρός με τον οποίο διαπληκτίστηκε πριν χάσει τις αισθήσεις του συνελήφθη και ερευνάται αν με την συμπεριφορά του προκάλεσε καρδιακό επεισόδιο στον αστυνομικό

Αστυνομικός ξεψύχησε πάνω στο καθήκον
Θρήνο σκόρπισε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης και την τοπική κοινωνία ο θάνατος ενός 45χρονου αστυνομικού, πατέρα δύο παιδιών, τη στιγμή που εκτελούσε το καθήκον του επεμβαίνοντας σε μια συμπλοκή μεταξύ των θαμώνων ενός μπαρ.

Ο άτυχος αστυνομικός κλήθηκε για να λύσει τις διαφορές μεταξύ των συμπλεκόμενων και τους έβγαλε έξω από το μπαρ για να καταγράψει τα στοιχεία τους. Κάποιος από αυτούς, όμως, αντέδρασε και πάνω στην ένταση που προκλήθηκε, ο 45χρονος σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος. Αμέσως διακομίστηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο, όπου όμως λίγη ώρα αργότερα κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που αναμένεται να επιβεβαιωθούν από τη νεκροτομή, υπέστη ανακοπή και θα εξεταστεί αν αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιάτου. Ο νεαρός με τον οποίο διαπληκτίστηκε πριν χάσει τις αισθήσεις του συνελήφθη και ερευνάται αν με την συμπεριφορά του προκάλεσε καρδιακό επεισόδιο στον αστυνομικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης