Δημόσιος υπάλληλος πωλούσε ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια

Δημόσιος υπάλληλος πωλούσε ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια

Τέλος στην δραστηριότητα του 49χρονου έβαλαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν συνέλαβαν στην πόλη έναν 47χρονο με τέσσερα ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη συνταγή γιατρού

Δημόσιος υπάλληλος πωλούσε ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια
Οι… περικοπές στο μισθό του έκαναν έναν 49χρονο δημόσιο υπάλληλο που εργάζεται σε υπηρεσία της Πρέβεζας να στραφεί στη… διακίνηση ναρκωτικών για να μεγαλώσει τα έσοδά του! Όμως, η παράπλευρη «απασχόλησή» του έγινε αντιληπτοί.

Τέλος στην δραστηριότητα του 49χρονου έβαλαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν συνέλαβαν στην πόλη έναν 47χρονο με τέσσερα ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη συνταγή γιατρού. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, έμαθαν ποιος του τα είχε πουλήσει και τσάκωσαν τον υπάλληλο μέσα στην υπηρεσία του. Στο σπίτι του 49χρονου, όπου έγινε έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 185 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, αλλά και ποσότητα ηρωίνης βάρους 1,4 γραμμαρίου. 

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πρέβεζας στον οποίο παραπέμφθηκαν οι συλληφθέντες, τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για πώληση και αγορά ναρκωτικών, ενώ ο δημόσιος υπάλληλος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας, καθώς στο σπίτι του είχε και 142 γραμμάρια λαθραίου καπνού!

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης