Εργάστηκε, μεταξύ άλλων, στις εφημερίδες "Μακεδονία", "Αγγελιοφόρος" και στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων
Απεβίωσε, σήμερα το πρωί, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο δημοσιογράφος Πέτρος Αλεξίου.
Ο Πέτρος Αλεξίου γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1953, στην Παραμυθιά Ηπείρου και αποφοίτησε από την Ανωτέρα Ιερατική Σχολή Θεσσαλονίκης τον Ιούνιο του 1973. Ήταν μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ), εργάστηκε, μεταξύ άλλων, στις εφημερίδες "Μακεδονία" και "Αγγελιοφόρος", σε ραδιοφωνικό σταθμό στο Καλαμπάκι της Δράμας και σε έντυπα των νομών Ηπείρου και Δράμας. Στη συνέχεια, εργάστηκε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος με την Δέσποινα Αλεξίου και απέκτησε δύο παιδιά, τον Σπύρο και τη Βικτωρία.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.