Σε Πέλλα και Κόρινθο τα 18 εκατ. ευρώ του Τζόκερ!

Σε Πέλλα και Κόρινθο τα 18 εκατ. ευρώ του Τζόκερ!

Κερδίζουν από 9.199.462 ευρώ έκαστος - Οι «χρυσοί» αριθμοί είναι: 9, 14, 20, 24, 30 και Τζόκερ το 16 - Κατατέθηκαν 300 δελτία το δευτερόλεπτο - Από την προηγούμενη Κυριακή μέχρι σήμερα παίχτηκαν περισσότερα από 17,5 εκατ. ευρώ

Σε Πέλλα και Κόρινθο τα 18 εκατ. ευρώ του Τζόκερ!
Το 9, το 14, το 20, το 24, το 30 και αριθμός Τζόκερ το 16: αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης, μοιράζοντας περισσότερα από 18 εκατ. ευρώ σε δύο υπερτυχερούς νικητές, που μάντεψαν σωστά τους 5+1 αριθμούς της 1ης κατηγορίας. Τα δύο χρυσά δελτία παίχθηκαν στους Γαλατάδες Πέλλας και στην Κόρινθο.

Συνολικά, το Τζόκερ μοίρασε απόψε περίπου 18,4 εκατ. ευρώ στους δύο «χρυσούς» νικητές (από 9.199.462 ευρώ έκαστος), ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι διακόπηκε το σερί των 15 τζακ-ποτ, ήτοι των κληρώσεων χωρίς νικητή στην 1η κατηγορία.

Τι επικράτησε πριν την κλήρωση
Κλείσιμο

Φρενίτιδα; Παροξυσμός; Τρέλα; Η σημερινή κλήρωση του τζόκερ δημιούργησε όνειρα, έφτιαξε τη διάθεση των Ελλήνων, έκανε μικρούς και μεγάλους να ονειρεύονται ότι θα μπορούσαν να γίνουν εκατομμυριούχοι.

Με 50 λεπτά που κοστίζει μία στήλη, ο καθένας είχε το δικαίωμα να ονειρεύεται ότι θα βελτιώσει τη ζωή του, ότι θα λύσει άπαξ και διά παντός τα οικονομικά του προβλήματα, ότι θα σαλπάρει για άλλες πολιτείες, αποχαιρετώντας την παλιά του ζωή και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Από τον άνδρα που έγινε πρώτο θέμα το πρωί χάρη στην πρωινή εκπομπή του Σκάι που τον εντόπισε να καταθέτει σε πρακτορείο ποσό 3.000 ευρώ, επειδή είδε όνειρο τους 13+3 αριθμούς στους οποίους στοιχημάτισε, μέχρι τους υπέργηρους ή τα παιδιά που κάνουν όνειρα πιο... πεζά απ' αυτά των μεγάλων και σχεδιάζουν απλώς με τα κέρδη τους να αγοράσουν την καλύτερη παιχνιδομηχανή ή το πιο σύγχρονο smartphone, όλοι έτρεξαν να παίξουν Τζόκερ...




Σε αυτό το τεράστιο εργοστάσιο ονείρων, στο οποίο μετατράπηκε η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ, όπου υπολογίζεται ότι ο νικητής ή οι νικητές, όσοι δηλαδή μαντέψουν το συνδυασμό των 5+1 τυχερών αριθμών, θα μοιραστούν 17 εκατ.ευρώ έχουν «επενδυθεί» συνολικά περισσότερα από 90 εκατ.ευρώ!

Ο νικητής (ή οι νικητές), που ενδεχομένως προέβλεψε όλους τους αριθμούς της κληρωτίδας προβλέπεται να εισπράξει 17 εκατ.ευρώ.





Είναι ενδεικτικό ότι από την προηγούμενη Κυριακή, από το τελευταίο τζακ ποτ δηλαδή, μέχρι και σήμερα παίχτηκαν περίπου 17,5 εκατ.ευρώ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις από τα πρακτορεία η κίνηση και η... φρενίτιδα στα πρακτορεία δεν θύμιζε απλώς, αλλά ξεπέρασε την κλήρωση της Κυριακής, αν και επρόκειτο για καθημερινή.



Συνολικά, στα πρακτορεία κατατέθηκαν περισσότερα από 300 δελτία το δευτερόλεπτο. Οι πράκτορες υπολόγιζαν ότι την τελευταία ώρα πριν την κλήρωση των 21:00 -από τις 19:30 μέχρι τις 20:30, δηλαδή, που σταμάτησε η κατάθεση δελτίων- παρουσιάστηκε η μεγαλύτερη κίνηση.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης