Λαμία: Αναζητούν τους ιδιοκτήτες κλεμμένων χρυσαφικών

Λαμία: Αναζητούν τους ιδιοκτήτες κλεμμένων χρυσαφικών

Bρέθηκαν πάνω σε τρεις τσιγγάνους οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη

Λαμία: Αναζητούν τους ιδιοκτήτες κλεμμένων χρυσαφικών
«Ορφανά» παραμένουν τα χρυσαφικά που βρέθηκαν πάνω σε τρεις τσιγγάνους οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στην είσοδο της Λαμίας, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας. Είχε προηγηθεί η αποτυχημένη απόπειρά τους να εισβάλλουν στο σπίτι ενός  ηλικιωμένου ζευγαριού στον Δομοκό Φθιώτιδας.

Οι τρεις δράστες έφτασαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο σπίτι του 84χρονου, αλλά μόλις μπήκαν μέσα για να κλέψουν έγιναν αντιληπτοί από την σύζυγό του που έβαλε τις φωνές κι έτσι έφυγαν άρον- άρον! Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έστησε μπλόκα στην περιοχή και οι εισβολείς εντοπίστηκαν από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε.. Όμως, δεν σταμάτησαν στο σήμα για έλεγχο.

Οι αστυνομικοί που καταδίωκαν το αυτοκίνητο, είδαν τους επιβάτες να πετούν από το παράθυρο ένα σακουλάκι το οποίο αποδείχθηκε ότι είχε μέσα χρυσαφικά. Όταν συνελήφθησαν οι τσιγγάνοι ηλικίας 48, 40 και 23 χρόνων, αρνήθηκαν να αποκαλύψουν την προέλευσή τους κι έτσι οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τους ιδιοκτήτες των σπιτιών από τα οποία τα έκλεψαν, ενώ ερευνούν και αν έχουν διαπράξει άλλες κλοπές. Στο μεταξύ, οι τρεις κακοποιοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης