Αρχαία Ολυμπία: Μπούκαραν με Καλάσνικοφ σε κοσμηματοπωλείο
Τέσσερις κουκουλοφόροι με βαρύ οπλισμό εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο και άρπαξαν ανενόχλητοι κοσμήματα και στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση - Το αυτοκίνητό τους βρέθηκε λίγο αργότερα καμένο
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των, τουλάχιστον τεσσάρων, αγνώστων δραστών οι οποίοι σήμερα το απόγευμα διέπραξαν ληστεία, σε κοσμηματοπωλείο στην Αρχαία Ολυμπία.
Ειδικότερα, οι τέσσερις άγνωστοι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα, φθάνοντας έξω από το κοσμηματοπωλείο πυροβόλησαν αρχικά στον αέρα. Στην συνέχεια έσπασαν την βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου και αφαίρεσαν από τις προθήκες κοσμήματα άγνωστης μέχρι τώρα χρηματικής αξίας.
Επίσης, με τη απειλή όπλου ανάγκασαν τον 30χρονο γιο του ιδιοκτήτη, που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν μέσα στο κοσμηματοπωλείο, να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο από όπου αφαίρεσαν περίπου 1.000 ευρώ.
Στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία, εγκατέλειψαν στο δάσος της Φολόης, αφού πρώτα του έβαλαν φωτιά.
Κλείσιμο
Λίγο μετά τις 8 το βράδυ, εξελίχθηκε καταδίωξη στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος της Κινέτας, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο δεν σταμάτησε σε σήμα της αστυνομίας για έλεγχο. Η καταδίωξη ξεκίνησε άμεσα, καθώς οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτο το γεγονός, ενώ πιθανολογούσαν ότι μπορεί να συνδέεται με τη ληστεία στην Αρχαία Ολυμπία.
Λίγο αργότερα όμως οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο και κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως οι επιβαίνοντες δεν είχαν καμία σχέση με το περιστατικό.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.