Η σφοδρή καταιγίδα στην περιοχή της Αμαλιάδας ήταν η αιτία να τραυματιστεί ένας 13χρονος μαθητής σήμερα το πρωί την ώρα που πήγαινε στο σχολείο.
Συγκεκριμένα, στις οκτώ το πρωί ο μαθητής κατέβαινε από το σχολικό λεωφορείο που τον μετέφερε στο σχολείο και την στιγμή που άνοιξε την ομπρέλα του για να προστατευτεί από την βροχή χτυπήθηκε από κεραυνό. Ο 13χρονος έπεσε αναίσθητος στο έδαφος και διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μαθητής δεν διατρέχει κίνδυνο εκτός από το ισχυρό σοκ το οποίο υπέστη. Παρόλα αυτά θα παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση