Σε 48ωρη απεργία προχωρούν τη Δευτέρα και την Τρίτη οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ, διαμαρτυρόμενοι για την κινητικότητα.
«Δεν θα τους επιτρέψουμε την αποδόμηση του ΟΑΕΔ. Η κοινωνική πρόνοια είναι δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση της Πολιτείας. Ενωμένοι, αποφασισμένοι και δυνατοί θα αντιμετωπίσουμε κάθε παράλογη ενέργεια της Κυβέρνησης. Η κινητικότητα, η διαθεσιμότητα ή όπως αλλιώς ονομάζουν οι συγκυβερνώντες την όποια ενέργεια εις βάρος των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ είναι ενέργεια πρώτα εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και μετά εις βάρος των υπαλλήλων του ΟΑΕΔ! Όποιος υπερβεί αυτή την «κόκκινη γραμμή» θα βγει εκείνος στη διαθεσιμότητα από τον λαό» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή τους.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής