Εσύ τι βλέπεις;

Εσύ τι βλέπεις;

Στο φετινό παιδικό διαγωνισμό του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης οδηγός της φαντασίας των πιτσιρικάδων είναι ένα το Κυπριακό Σανιδόμορφο Ειδώλιο της 2ης χιλιετίας π.Χ.

Εσύ τι βλέπεις;
Ο ετήσιος παιδικός διαγωνισμός που διοργανώνει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης συνεχίζεται και φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά. 

Το πρωτότυπο θέμα έχει τίτλο «Δες το ειδώλιο αλλιώς» και αφορά παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών.

Οι μικροί καλλιτέχνες καλούνται να βάλουν σε δράση την υπέροχη σκέψη τους και να σχεδιάσουν πάνω σε ένα Κυπριακό Σανιδόμορφο Ειδώλιο της 2ης χιλιετίας π.Χ. τα αποκυήματα της φαντασίας τους.

Ο διαγωνισμός "τρέχει" ήδη από τις 2 Οκτωβρίου και καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των έργων είναι η 28 Φεβρουαρίου 2018.

Σχετικά με την διαδικασία του διαγωνισμού: το παιδί θα πρέπει να σχεδιάσει με οποιοδήποτε υλικό θέλει πάνω στο εκτυπωμένο σχέδιο το οποίο υπάρχει και μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Μ.Κ.Τ. κι έπειτα να αποσταλεί ταχυδρομικά στο Μουσείο υ/ο της υπεύθυνης κ. Κατερίνας Αμπατζή.
Κλείσιμο

Ένας πολύ ευφάνταστος διαγωνισμός για κάθε μικρό παιδί και σχολική ομάδα καθώς συνδυάζεται η χαρά της δημιουργίας με τη γνώση.

Info
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Νεοφύτου Δούκα 4, 10674 Αθήνα
www.cycladic.gr / kidscontest@cycladic.gr
Τηλ: 210 722 8321-3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης