Η Δήμητρα Γαλάνη στο Κηποθέατρο Παπάγου

Η Δήμητρα Γαλάνη στο Κηποθέατρο Παπάγου

Με την αισθαντική φωνή της Δήμητρας Γαλάνη ξεκινά το 23ο Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργου, παρουσιάζοντας τη μουσική της διαδρομή. Στο πλευρό της, επί σκηνής, ο νεαρός ερμηνευτής Ευστάθιος Δράκος

Η Δήμητρα Γαλάνη στο Κηποθέατρο Παπάγου
Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη έρχεται στο Κηποθέατρο Παπάγου (23ο Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού), τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της, παρουσιάζοντας μία νέα παράσταση.

Για δύο ώρες θα απολαύσουμε ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν, είτε τραγουδώντας τα η ίδια, είτε γράφοντας την μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής, με την μαγική φωνή της να χρωματίζει πάντα κάθε στίχο και να αφηγείται τα πιο μεγάλα μας όνειρα.

Μαζί της στις καλοκαιρινές αυτές συναυλίες θα βρίσκεται ο νεαρός συνθέτης και ερμηνευτής Ευστάθιος Δράκος, που γνωρίσαμε μέσα από τους Minor Project και με τον οποίο παρουσίασαν πρόσφατα το άλμπουμ «Το Βαλς των χαμένων μετά» σε στίχους Νίκου Μωραΐτη. Δύο διαφορετικές φωνές που «παντρεύονται» ιδανικά, ανεξάρτητα από τις χροιές τους, καθώς τις συνδέουν κοινά σημεία αναφοράς και η βαθιά μουσική γνώση. Οι δυο τους  θα ενωθούν για πρώτη φορά, επί σκηνής, παρουσιάζοντας ορισμένα από τα πιο ωραία τραγούδια τους αλλά και άλλα αγαπημένα και των δύο... Ανάμεσα σ’ αυτά, η «Εκδρομή» και το «Νερό».

Στη συναυλία συμμετέχουν και οι μουσικοί, με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια: Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Μηνάς Λιάκος (ηλεκτρική κιθάρα), ο Θωμάς Κωνσταντίνου (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο) και ο Στέλιος Προβής (μπάσο) θα δίνουν τον ρυθμό.

Κλείσιμο
Info
23ο Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού
Κηποθέατρο Παπάγου
Την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 και ώρα 20:30

Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων
Δημοτική Κοινότητα Παπάγου - Γραφείο Φεστιβάλ, Αναστάσεως 90
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 2027186 -187
Από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 08:30 - 14:00
Κατάστημα Δαναός, Μεσογείων 230, Χολαργός
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6528301
Ταμείο Θεάτρου, Οδός Κορυτσάς, 6η Στάση Λεωφορείου Παπάγου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 65 20 412

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης