Ο Καραγκιόζης κάνει λίφτινγκ

Ο Καραγκιόζης κάνει λίφτινγκ

Tο θέατρο σκιών εκσυγχρονίζεται και ο Καραγκιόζης γίνεται Κάρμαν

Ο Καραγκιόζης κάνει λίφτινγκ
Ένας καραγκιοζοπαίκτης και ένας εικαστικός μας καλούν να γνωρίσουμε τον Κάρμαν, το νέο πρόσωπο του πολυαγαπημένου μας λαϊκού ήρωα, Καραγκιόζη! Ο Τάσος Κώνστας, συμπληρώνοντας φέτος 20 χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας πίσω από το πανί, και ο Παντελής Μάκκας, δίνουν νέες εκτάσεις στο κλασικό θέατρο σκιών, και μας παρουσιάζουν μία σειρά από super περιπέτειες, με τους ήρωες των παιδικών μας χρόνων, σε ένα έργο που προορίζεται για μικρούς και μεγάλους.

Ποιος είναι όμως ο Κάρμαν; Πρόκειται για έναν σύγχρονο σούπερ ήρωα, ο οποίος εντυπωσιάζει με την υπερδύναμη του χιούμορ του τους πάντες, κάθε Σάββατο στις 18.00 στο Θέατρο ΠΚ στο Νέο Κόσμο. Η πρωτότυπη αυτή παράσταση συνδυάζει την τέχνη του παραδοσιακού θεάτρου σκιών με τη σύγχρονη τέχνη του video art και ο Καραγκιόζης, ως Κάρμαν, κλείνει το μάτι στην τεχνολογία και στους κάθε προέλευσης σούπερ ήρωες, αλλάζει διάσταση στο σενάριο και στη φόρμα και μας συστήνεται εκ νέου. 

Κλείσιμο


Μαζί του θα βρίσκονται όλες οι αγαπημένες μας φιγούρες από το κλασικό θέατρο σκιών, αλλά και αυτές έχοντας super ιδιότητες! Η Agly woman, τα Kol Boys, o Big George, o Nose και άλλοι, υπερήρωες σε περιπέτειες στον Milk Planet, τον Nose Planet, στον Dark Planet και φυσικά στον… Paraga planet! Ο Καραγκιόζης λοιπόν ταξιδεύει στο σήμερα, και φέρνει μαζί τις τρελές ιστορίες και την παρέα του, για να μας δείξει ότι η αυθεντική διασκέδαση μπορεί να βρίσκεται και στα πιο απλά πράγματα… Όπως συνέβαινε και παλιά.

Θέατρο ΠΚ
Κασομούλη 30 και Ρενέ Πυώ 2, Ν. Κόσμος
Η παράσταση παίζεται κάθε Σάββατο απόγευμα στις 18.00, ενώ οργανώνονται και καθημερινές παραστάσεις για σχολεία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 901 1677
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης