Survivor: Άγγελος σε Γιάννη - Μας κράζεις και κάνεις one-man show, τόσο εγωιστής είσαι
Καυγάς ανάμεσα στους δύο παίκτες των Πράσινων
Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor», η ένταση κλιμακώθηκε ανάμεσα στον Γιάννη και στον Ορφέα, καθώς η χειρονομία του πρώτου στο προηγούμενο επεισόδιο προκάλεσε την ενόχληση του δεύτερου.
Οι μορφασμοί του Γιάννη εκνεύρισαν και πάλι τον Ορφέα, με τους δύο τους να προσπαθούν να τα βρουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τα πράγματα μπλέχτηκαν ακόμα περισσότερο όταν ο Γιάννης ζήτησε από τον Απόστολο να πάρει θέση για ζητήματα της ομάδας του με τον Άγγελο να ακούει όσα του λέει και να γίνεται έξαλλος.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4ajglrppb2x)
Ο Απόστολος εκνευρισμένος είπε: «Έχεις έρθει για one-man show. Όταν ρωτάς τον Αποστόλη γιατί δεν παίρνεις θέση; Πας στο cue και μας κράζεις; Βαρέθηκα πραγματικά. Αυτό που κάνεις, ο άλλος πεθαίνει στον αγώνα, δεν μπορεί να πάρει ανάσα κι εσύ τον ρωτάς γιατί δεν πήρε θέση. Τόσο εγωιστής είσαι φίλε! Σε ακούω, δεν είμαι χαζός. Λες ψέματα και λόγια που δεν έχω πει. Πήγαινε και πες το στο cue. Δεν είσαι μόνος σου εδώ για να κάνεις one-man show».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.