Δείξε πόσο καλή φωνή έχεις!

Δείξε πόσο καλή φωνή έχεις!

Ο ΟΠΑΝΔΑ καλεί όποιον ενδιαφέρεται, να συμμετάσχει δίπλα στα μουσικά σύνολα του Δήμου Αθηναίων σε μία συναυλία για τον εορτασμό της νέας χρονιάς

Δείξε πόσο καλή φωνή έχεις!
Αν νομίζεις ότι έχεις αξιοπρεπή φωνή και θέλεις να το δείξεις σε ένα ευρύτερο κοινό, και όχι μόνο στο τηλέφωνο της ντουζιέρας σου, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) σου δίνει μία πρώτης τάξης ευκαιρία - αρκεί να σου αρέσει το κλασικό ρεπερτόριο.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο ΟΠΑΝΔΑ, δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά σε μια κορυφαία συναυλία με τα Μουσικά του Σύνολα. Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017, η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων θα γιορτάσουν την έλευση της καινούργιας χρονιάς με την Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.



Ενόψει αυτής της συναυλίας, ο οργανισμός προσκαλεί κάθε πολίτη που θέλει να συμμετάσχει, τραγουδώντας μαζί με τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων την περίφημη «Ωδή στη Χαρά», να δηλώσει συμμετοχή. Η πρόσκληση απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες ανεξαρτήτως ηλικίας, που αγαπούν τη μουσική και πιστεύουν ότι μπορούν να τραγουδήσουν. Δηλαδή, πάνω-κάτω σε όλους μας!
Κλείσιμο

Αν ενδιαφέρεσαι, μπορείς να συμπληρώσεις την αίτηση συμμετοχής σου είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΝΔΑ www.opanda.gr είτε τηλεφωνικά στο 210 924 3760 (καθημερινές από τις 8.00 έως τις 14.00). Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 11 Νοεμβρίου.

Ο τελικός αριθμός των συμμετεχόντων, καθώς και ο διαχωρισμός των φωνών, θα καθοριστούν στην πρώτη συνάντηση μεταξύ των υποψηφίων και των μαέστρων, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν έγκαιρα για τον τόπο και την ώρα της συνάντησης.

Για την προετοιμασία τους, όσοι επιλεγούν θα κληθούν να συμμετάσχουν σε 11 πρόβες, οι οποίες θα διεξαχθούν τις εξής ημερομηνίες: 13, 19, 20, 26, 27, Νοεμβρίου, 3, 4, 10, 11, 17 και 18 Δεκεμβρίου. Για να εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στις πρόβες θα υπάρχει μουσικός εκγυμναστής για να βοηθήσει τις... νέες μεταγραφές της χορωδίας. Επιπλέον των προβών αυτών θα πραγματοποιηθούν και πρόβες με τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης