Η Ελένη Τσαλιγοπούλου αποχαιρετά τον αθηναϊκό Αύγουστο

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου αποχαιρετά τον αθηναϊκό Αύγουστο

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ανεβαίνει απόψε στη σκηνή του θεάτρου του Άλσους Βεΐκου με τους boğaz musique για μία συναυλία με ελεύθερη είσοδο 

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου αποχαιρετά τον αθηναϊκό Αύγουστο
Έχοντας ήδη συμμετάσχει σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μουσικά σχήματα της χρονιάς μαζί με τη Δήμητρα Γαλάνη και τη Γιώτα Νέγκα, η Ελένη Τσαλιγοπούλου κάνει μία μικρή ανάπαυλα από την περιοδεία της με τις δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες (η οποία θα ολοκληρωθεί μέσα στον Σεπτέμβριο με μία συναυλία στα Γιαννιτσά στις 2 Σεπτεμβρίου και μία στη Λεμεσό στις 23 του ίδιου μήνα) για να αποχαιρετήσει μαζί με τους Αθηναίους το καλοκαίρι.

Έτσι, σήμερα, Δευτέρα 29 Αυγούστου, ανηφορίζει μαζί με τους boğaz musique, με τους οποίους συνεργάζεται στενά τον τελευταίο καιρό, στο θέατρο Άλσους Βεΐκου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Γαλατσίου 2016 που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Γαλατσίου.



Με την αυθεντική ατμόσφαιρα και τη μαγεία ενός post-μικρασιάτικου πάλκου, προσαρμοσμένου στα ηχητικά δεδομένα και τις προκλήσεις της νέας εποχής, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique προτείνουν ένα παθιασμένο, διονυσιακό πρόγραμμα, που ενώνει το καινούριο με το παλιό, ακριβώς όπως ενώνονται, συνυπάρχουν και εμπεριέχονται στις μουσικές καταβολές όλων μας.
Κλείσιμο

Ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, από παλαιά αγαπημένα ρεμπέτικα μέχρι τον «Πεχλιβάνη» του Θανάση Παπακωνσταντίνου και το «Κανείς εδώ δεν τραγουδά» του Νίκου Παπάζογλου παρουσιασμένα με φρέσκο, σαρωτικό ήχο, χωρίς να λείψουν και νέα, ανέκδοτα ακόμη τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της Ελένης και των boğaz musique που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Η συναυλία ξεκινά στις 21.00, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη. Φροντίστε να είστε λίγο νωρίτερα στο θεατράκι αν θέλετε να βρείτε εύκολα θέση.

Info:

Οι boğaz musique είναι οι:
Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος - κιθάρες, μπαγλαμάς
Χατζησταύρου Αριστείδης- κιθάρες
Τσαρδάκας Απόστολος - κανονάκι, τζουράς, μπαγλαμάς, μαντολίνο
Κελλάρης Χάρης - μπάσο
Σπανίδης Αλέκος - τύμπανα
Διαμαντής Αργύρης - κρουστά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης