Τραπεζάκια έξω...

Τραπεζάκια έξω...

Βόλτα στην πόλη με το Citylifε!

Τραπεζάκια έξω...

Βόλτα στην πόλη με το Citylifε!

Στο νέο Citylifε, ο Μάριος Στρόφαλης παρουσιάζει το Athens Gardens Festival, η Πέγκυ Ζάρρου συστήνει τους The Blues Project, η Κυβέλη ομορφαίνει την Κυψέλη, ο Δημήτρης Αντωνίτσης εξηγεί τι είναι το “Spiritual Materialism” και η Αλεξάνδρα Παλαιόλογου φέρνει στη σκηνή το «Επάγγελμα πόρνη» της Λιλής Ζωγράφου.

Κλείσιμο

Παρακολουθήστε εδώ το Citylifε όπως προβάλλεται από το κανάλι Novalifε της Nova!

Athens Gardens Festival

Εννέα θεματικές συναυλίες με μουσικές και τραγούδια από τον κινηματογράφο θα παρουσιαστούν στο φετινό Athens Gardens Festival από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου. Το φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο και τον ΟΠΑΝΔΑ και έχει σκοπό να φέρει τους Αθηναίους στον πιο όμορφο κήπο της πόλης για να ακούσουν υπέροχη μουσική. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Dilemma, τους Carousel, την Big Band του Δήμου και φυσικά τον συνθέτη Μάριο Στρόφαλη, καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ.

Tip

To πρόγραμμα θα ανοίξει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Αθηναίων.

The Blues Project

Μια παρέα πολύ ιδιαίτερων μουσικών αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της και να δημιουργήσει στις αρχές του 2013 τους The Blues Project. Με νονό τον Δημήτρη Σινογιάννη, δεξιοτέχνη στις κιθάρες και με σημαντικές συνεργασίες στο χώρο, το γκρουπ παίζει διασκευές αγαπημένων κομματιών σε funky blues, soul και rock μελωδίες, χωρίς φυσικά να λείπουν οι αυτοσχεδιασμοί. Μαζί με τον Δημήτρη Σινογιάννη παίζουν ο Ηλίας Δουμάνης, ο Δημήτης Μουτάφης, ο Τάκης Δρακόπουλος ενώ τραγουδά η Πέγκυ Ζάρρου.

Tip

Οι The Blues Project θα εμφανιστούν στις 27 Μαΐου στο Floral στα Εξάρχεια.

Κυβέλη

Η νέα άφιξη στην Κυψέλη ακούει στο όνομα Κυβέλη και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την πλατεία Αγίου Γεωργίου. Το όνομά της παραπέμπει στην αγαπημένη ηθοποιό, μια και πρόκειται για καλλιτεχνική γειτονιά, ενώ το φαγητό της παραπέμπει σε μαμαδίστικη κουζίνα. Πολύχρωμες καρέκλες, παρεΐστικη διάθεση και ρετρό διακόσμηση συμπληρώνουν το σκηνικό για ένα στέκι που έγινε γρήγορα αγαπητό από τους Κυψελιώτες και όχι μόνο.

Tip

Η Κυβέλη βρίσκεται Επτανήσου 15 στην Κυψέλη.

Spiritual Materialism

Έναν διάλογο μεταξύ οκτώ Αβοριγίνων Αυστραλών και οκτώ Ελλήνων καλλιτεχνών παρουσιάζει το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα. Μια ομαδική έκθεση σε επιμέλεια του Δημήτρη Αντωνίτση που θα φιλοξενείται στον χώρο έως τις 23 Ιουλίου. Για την επιμέλεια αυτού του εικαστικού διαλόγου ο επιμελητής χρειάστηκε να δημιουργήσει έναν νοητό χώρο για εσωτερική ανάπτυξη και πνευματική υπέρβαση, το ισοδύναμο μιας προσευχής.

Tip

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Νίκος Αλεξίου, Δημήτριος Αντωνίτσης, Ευγενία Αποστόλου, Κωνσταντίνος Λαδιανός, Ιωάννης Καρδαμάτης, Γιώργος Λάππας, Χρήστος Ραφτόπουλος, Ανώνυμος, Carol Puruntatameri, Paulina Puruntatameri, Jacqueline Puruntatameri, Cornelia Tipuamantumirri, Susan Wanji Wanji, Jane Margaret Tipuamantumirri, Karina Coombes, Miriam Stasi

Επάγγελμα πόρνη

Για μερικές ακόμη παραστάσεις η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θα βρεθεί στη σκηνή του θεάτρου Vault για να δώσει σάρκα και οστά στο έργο «Επάγγελμα πόρνη» της Λιλής Ζωγράφου. Η παράσταση, που έχει ενθουσιάσει το κοινό και την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Ένκε Φεζολλάρι, θα ανεβαίνει μέχρι τις 31 Μαΐου. Κομψή, φιλοσοφημένη, εκκεντρική, εστέτ, μαγκιόρα, σκληρή, τρυφερή, η Λιλή Ζωγράφου περνάει δια πυρός και σιδήρου και βγαίνει νικήτρια διατηρώντας αναλλοίωτη την ουσία της και καταμαρτυρώντας πως η ζωή νικά!

Tip

Η παράσταση ανεβαίνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης