Καθαρίζοντας με τον… Ριχάρδο

Καθαρίζοντας με τον… Ριχάρδο

Βόλτα στην πόλη με το Citylifε!

Καθαρίζοντας με τον… Ριχάρδο
Το Citylife παρακολουθεί την «Καθαρή Πόλη», αγοράζει τσάντες Salty Bag, ακούει τους Δραμαμίνη, βλέπει τον Ριχάρδο τον Γ' και δοκιμάζει χορτοφαγικές γεύσεις στο Rosebud.

Παρακολουθήστε εδώ το Citylifε
όπως προβάλλεται από
το κανάλι Novalifε της Nova!
Κλείσιμο



Καθαρή πόλη

Ο Ανέστης Αζάς και ο Πρόδρομος Τσινικόρης έφτιαξαν μια παράσταση-ντοκιμαντέρ και έβαλαν γυναίκες που πραγματικά καθαρίζουν την Αθήνα να μιλήσουν για την εμπειρία τους. Έως τις 14 Φεβρουαρίου η «Καθαρή Πόλη» διερευνά την έννοια του «καθαρού» ως πυλώνα της ρατσιστικής ιδεολογίας και ανιχνεύει τα στερεότυπα, μέσα από το βλέμμα και τις προσωπικές μαρτυρίες εκείνων που είναι ειδικοί σε θέματα καθαριότητας: τις μετανάστριες καθαρίστριες της Αθήνας.

Tip
Παίζουν οι: Mabel Mosana, Rositsa Pandalieva, Fredalyn Resurreccion, Drita Shehi, Valentina Ursache


Salty Bag

Στις 25 Μαρτίου του 2013, o Πάνος, ο Σπύρος, ο Στρατής και η Χρύσα ίδρυσαν τη Salty Bag, μια ελληνική εταιρεία που παίρνει παροπλισμένα ιστιοπλοϊκά πανιά και τα ανακατασκευάζει σε εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής τσάντες καθώς και σε είδη ταξιδίου. Όλα έγιναν και συνεχίζονται να γίνονται στην Κέρκυρα, με βασικό στόχο ό,τι σχεδιάζουν να μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί και να μην γίνει ποτέ σκουπίδι. Η κάθε τσάντα άλλωστε έχει τη δική της ιστορίας μια και οι τρεις νέοι μαζεύουν την ιστορία του κάθε πανιού και τη μεταφέρουν στον νέο τους ιδιοκτήτη. Που έζησε, γιατί παροπλίστηκε, τι είδε, πόσα χρόνια δούλεψε. Ιστορίες με πόνο και κινδύνους, θύελλες και περιπέτειες που μόνο η θάλασσα προσφέρει. Άλλωστε οι ιδιοκτήτες έχουν φτιάξει ένα κανόνα για αυτό: μην σχεδιάζεις για να αναδείξεις τη μορφή. Σχεδίασε για να αναδείξεις την ιστορία.

Tip
Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ.


Δραμαμίνη

Μετά από μια έντονα δημιουργική χρονιά, η οποία έκλεισε με τη νίκη τους στο διαγωνισμό του Jumping Fish, το συγκρότημα Δραμαμίνη ετοιμάζεται να ανέβει στο six d.o.g.s. για το πρώτο live του 2016. Ο «Κομήτης του Χάλεϋ» αλλά και κάποια ακόμα τραγούδια από την καινούργια τους δισκογραφική δουλειά θα παρουσιάστουν στο στέκι στο Μοναστηράκι, καθώς και κομμάτια από την υπόλοιπη δισκογραφία τους.

Tip
Οι Δραμαμίνη είναι οι: Χάρης Μιχαηλίδης, Γιάννης Μιχαηλίδης, Αλέκος Βουλγαράκης, Κώστας Γιαννίρης, Αλέκος Κούρτης, Στέφανος Δανιηλίδης, Ηλίας Καρούμπαλης


Ριχάρδος ο Γ'

Ο Βασιλιάς Ριχάρδος ο Γ’ του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ ανεβαίνει στις 17 Φεβρουαρίου στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου σε διασκευή του Σάββα Κυριακίδη και σκηνοθεσία του Τάκη Τζαμαργιά. Το κλασικό έργο θα παρουσιαστεί με μια πρωτοτυπία καθώς στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα εμφανιστεί η Καίτη Κωνσταντίνου. Ιντριγκαδόρος και σκληρός, ο πρίγκιπας της Αγγλίας στήνει παγίδες και σπέρνει ζιζάνια, σκοτώνει ανελέητα άντρες, γυναίκες και παιδιά, εχθρούς και φίλους, όλα για να κατακτήσει τον πολυπόθητο θρόνο.

Tip
Παίζουν οι ηθοποιοί: Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Θωμάς Γκαγκάς, Καίτη Κωνσταντίνου, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Μιχάλης Μουλακάκης, Πηνελόπη Τσιλίκα.


Rosebud

Μπορεί το Rosebud να λειτουργεί από το 2001 αλλά ο χαρακτήρας που έχει σήμερα το μαγαζί μετράει μόλις δύο χρόνια ζωής. Ο φιλικός χώρος στο Κολωνάκι έχει πια μεσογειακή δημιουργική χορτοφαγική κουζίνα για τους χορτοφάγους της πόλης αλλά και τους απαιτητικούς καλοφαγάδες. Πιάτα χωρίς γλουτένη, ειδικές γεύσεις για τους διαβητικούς, row vegan αλλά και vegan. Μπέργκερ με μανιτάρια, σαλάτα με φακές και κάρυ ταυλάνδης είναι από τα αγαπημένα πιάτα του μαγαζιού, ενώ φυσικά ιδιαίτερη θέση στο μενού έχουν τα γλυκά του.

Tip
Το Rosebud είναι Σκουφά 42 και Ομήρου στο Κολωνάκι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης