Εσείς τι θα κάνετε του Αγίου Βαλεντίνου;

Εσείς τι θα κάνετε του Αγίου Βαλεντίνου;

Έξι προτάσεις για να περάσετε την ερχόμενη Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο

Εσείς τι θα κάνετε του Αγίου Βαλεντίνου;
Πολλοί από εσάς ψάχνετε ακόμα τον Βαλεντίνο σας. Άλλοι τον έχετε βρει, αλλά η Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σας αφήνει παγερά αδιάφορους. Κι υπάρχετε κι εσείς, που είστε ερωτευμένοι και η 14η Φεβρουαρίου είναι μια ευκαιρία γιορτής. Σ’ εσάς τους τελευταίους απευθύνεται αυτό το άρθρο, που περιλαμβάνει κάποιες προτάσεις για το τι μπορείτε να κάνετε με το ταίρι σας την ερχόμενη Κυριακή.

Η πιο κλασική συνταγή είναι ένα ρομαντικό δείπνο σε κάποιο εστιατόριο. Όμως συνήθως αυτό θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω, γιατί δεν θα πάτε και στο κουτούκι! Επίσης, εσείς που για κάποιον (ανεξήγητο) λόγο έχετε λεφτά μπορείτε –αν δεν το έχετε κάνει ήδη– να οργανώσετε κάποια απόδραση με τον/τη σύντροφό σας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Οι δικές μας προτάσεις ωστόσο αφορούν εσάς που σας έχει χτυπήσει και ο έρωτας και η οικονομική κρίση. Έχουμε και λέμε λοιπόν…

Αγκαλιά… στην Καζαμπλάνκα


Κλείσιμο

Έχει πολλάκις αναδειχτεί στην κορυφή των καλύτερων ταινιών στην ιστορία του κινηματογράφου. Η θρυλική «Καζαμπλάνκα» του Μάικλ Κέρτιζ δεν είναι μόνο ένα κινηματογραφικό αριστούργημα. Πάνω απ’ όλα είναι μία παθιασμένη ερωτική ιστορία. Απολαύστε τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και την Ίνγκριντ Μπέργκμαν να ανταλλάσουν καυτά φιλιά σε μία δωρεάν προβολή ειδικά για ερωτευμένους τα μεσάνυχτα της 13ης προς την 14η Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο Αλκυονίς. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για 150 ζευγάρια από τα οποία ζητείται να γράψουν ένα μικρό κείμενο από μια ωραία ανάμνηση που έχουν από τη σχέση τους. Μία ιδανική πρόταση για… ερωτευμένους σινεφίλ (και όχι μόνο)!

Love Stories… στο Μέγαρο Μουσικής



Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το Μέγαρο Μουσικής και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών μας προσκαλούν σε μία συναυλία για ερωτευμένους. Θα ακουστούν μουσικές από αγαπημένες ταινίες όπως: Όσα παίρνει ο άνεμος, Πέρα από την Αφρική, Love Story, Ρωμαίος και Ιουλιέττα, West Side Story, Δόκτωρ Ζιβάγκο, La Strada, Τιτανικός και άλλες. Τη διεύθυνση της ορχήστρας έχει ο Βλαδίμηρος Συμεωνίδης. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 5 και φτάνουν τα 25 ευρώ στη διακεκριμένη ζώνη, ενώ η έναρξη της συναυλίας έχει προγραμματιστεί για τις 7:30 το απόγευμα.

Ερωτευμένοι στο θέατρο



Από τη φετινή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν λείπουν και οι εορταστικές θεατρικές προσφορές. Αν συγκαταλέγετε τους εαυτούς σας ανάμεσα στους θεατρόφιλους, να ξέρετε ότι ο Caveman (λέγε με Θανάση Βισκαδουράκη) σας περιμένει την Κυριακή στο θέατρο Coronet για να περάσετε μία βραδιά γέλιου και να πληρώσετε το ένα μόνο από τα δύο εισιτήρια. Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική κωμωδία «Μου λες αλήθεια;» του Φλοριάν Ζελλέρ στο Θέατρο Κάππα με τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Τάκη Παπαματθαίου, Βάνα Ραμπότα και Νικολέτα Κοτσαηλίδου. Ερωτικά μπλεξίματα, ψέματα και απιστίες σε τιμή 2 σε 1 για εσάς που δεν ανησυχείτε μήπως πάθετε τα ίδια.

Brunch για δύο



Μια και η Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει φέτος Κυριακή, τι καλύτερο να ξεκινήσετε τη μέρα σας μαζί με το ταίρι σας με ένα απολαυστικό brunch. Ο Meliartos στη διασταύρωση των οδών Ερμού και Αιόλου στο κέντρο της Αθήνας σας δίνει τη δυνατότητα να το κάνετε πληρώνοντας μόνο 14 ευρώ και για τους δύο! Απολαύστε ελεύθερα από τον μπουφέ στον πάνω όροφο του Meliartos ομελέτες, καγιανά, τάρτες, πιτάκια με διάφορες γεμίσεις, μπουγάτσα με κρέμα ή σοκολάτα, σπιτική γαλατόπιτα, φυσικούς χυμούς, αρωματικούς καφέδες με μόνο 7 ευρώ το άτομο.

Preludiο… δια χειρός Παρλιάρου



Την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο M Shop Cafe του Μεγάρου Μουσικής ο Στέλιος Παρλιάρος μας καλεί να δοκιμάσουμε τη νέα γλυκιά του αμαρτία. Όσοι βρεθούν εκείνη την ώρα στο Μέγαρο θα πιουν ένα ρόφημα ζεστής σοκολάτας με πιπεράτες νότες και θα απολαύσουν πρώτοι το preludio, που δανείζεται το όνομά του από το «μικρό μουσικό κομμάτι που παίζεται ως εισαγωγή σε μια μεγάλη μουσική σύνθεση». Η είσοδος είναι ελεύθερη. Πώς να αντισταθείς;

Εναλλακτικός… Βαλεντίνος



Τέλος, ο αιρετικός Σπύρος Γραμμένος γιορτάζει στο Passport Κεραμεικός Upstairs… τον «Έρωτα στα χρόνια της φοβέρας». Όπως μας ενημερώνει ο αγαπημένος τραγουδοποιός με το βιτριολικό χιούμορ: «Ο διαβολάκος του έρωτα, με τη μορφή της εκάστοτε κυβέρνησης, μας αρπάζει από τα μαλλιά και με βία μας χτυπάει στους τοίχους και στα πατώματα. Δεν είναι χρεοκοπία, δεν είναι κρίση. Είναι ο έρωτας που αλλάζει μορφές…». Μαζί με καλεσμένους–έκπληξη, ο Γραμμένος θα σας παρασύρει μουσικά από σκηνής κι εσείς θα χορεύετε όλο τα βράδυ αγκαλιά με το ταίρι σας. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 και η τιμή είναι 10 ευρώ στο μπαρ (με μπύρα ή κρασί) και 16 στο τραπέζι (με ποτό). Μία πρόταση για τους πιο… εναλλακτικούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης