Η Μαίρη Συνατσάκη παίζει στο θέατρο

Η Μαίρη Συνατσάκη παίζει στο θέατρο

Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Η Μαίρη Συνατσάκη παίζει στο θέατρο
Ανατρεπτικοί όπως πάντα, ο Γιάννης Σκουρλέτης και η
Bijoux de Kant εντάσσουν αυτή τη φορά στο δυναμικό τους την παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη
. Το νέο πουλέν της ομάδας μπορεί το πρωί να βρίσκεται στο πλατό του πρωινού του Ant1, να συνεχίζει την συνεργασία της με το MAD και να γράφει τακτικά στην προσωπική της ιστοσελίδα MairiBOO.com, τα βράδια ωστόσο κάνει εντατικές πρόβες και προσπαθεί να βελτιώνεσαι συνεχώς για να είναι έτοιμη στις 17 Απριλίου να ανέβει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Κλείσιμο

Η παράσταση «Αχ!» παρουσιάζεται ξανά από την ομάδα Bijoux de Kant και δίπλα στη Λένα Δροσάκη (υποψήφια για το Βραβείο Μελίνα Μερκούρη 2014-2015) και την Κατερίνα Μισιχρόνη θα εμφανιστεί η Συνατσάκη η οποία θα αντικαταστήσει την Όλγα Παπαδέλη – Ρουσσέτου στον ρόλο της Βιργινίας, όπως και ο Δημήτρης Μοθωναίος τον Τάσο Καραχάλιο στο ρόλο του Νίκου. Το έργο είναι βασισμένο στο αθηναϊκό μυθιστόρημα «Κερένια Κούκλα» που έγραψε το 1911 ο Κωνσταντίνος Χρηστομάνος. Η ανήμπορη Βεργινία, η αθώα Λιόλια και ο άντρας τους, ο Νίκος, έρχονται στην Αθήνα του σήμερα να (ξανα)παίξουν τη μικρή και θλιβερή ερωτική τους ιστορία.

Ακραία ρομαντική ανάγνωση της ποιήτριας Γλυκερία Μπασδέκη και του σκηνοθέτη Γιάννη Σκουρλέτη στην «Κερένια κούκλα» του Κωνσταντίνου Χρηστομάνου είναι το «Αχ!», που είδαμε από τον Νοέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο στο υπόγειο γκαράζ του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης». Στις 17 με 19 Απριλίου η παράσταση θα παιχτεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και ακολουθούν προγραμματισμένες παραστάσεις: 23, 24, 25 Απριλίου – Πάτρα/ Θέατρο ACT, 30 Απριλίου & 1, 2, 3 Μαΐου Θεσσαλονίκη/ Θέατρο BlackBox, 9, 10 Μαΐου - Elaiωnas Festival/Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος. Τους καλοκαιρνιούς μήνες προβλέπεται μια μικρή περιοδεία στα νησιά των Κυκλάδων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης