Η Ζέτα Μακρυπούλια ήρθε και θα μείνει

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήρθε και θα μείνει

Βόλτα στην πόλη με το Citylifε!

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήρθε και θα μείνει
Το Citylifε
απολαμβάνει την παράσταση «Ήρθε και θα μείνεις», κουρεύεται στο Elephant And Castle
Κλείσιμο
, βλέπει τον «Βουρκόλακα»
, δοκιμάζει ιταλικό καφέ στο Tazza d'oro και ακούει Γιάννα Βασιλείου
.

Παρακολουθήστε εδώ το Citylifε
όπως προβάλλεται από
το κανάλι Novalifε της Nova!


Ήρθες και θα μείνεις


Ένα ανατρεπτικό ρομάντζο, μια ερωτική κωμωδία, μια γοητευτική απόδειξη επί σκηνής της φράσης του Όσκαρ Ουάιλντ «Αρκεί ένα λεπτό για να ερωτευτείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για να αγαπήσεις» είναι η παράσταση «Ήρθες και θα μείνεις». Το έργο ανέβηκε για πρώτη φορά στο Μπρόντγουεϊ το 1981, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους συγγραφείς -Ρενέ Τέιλορ και Τζόζεφ Μπολόνια-, οι οποίοι είναι ζευγάρι και στη ζωή και στο έργο αυτό αποτύπωσαν την πραγματική ιστορία της δικής τους πρώτης συνάντησης. Στην ελληνική του εκδοχή τη σκηνοθεσία και τον ρόλο του Βίτο Πινιόλι έχει αναλάβει ο Γρηγόρης Βαλτινός και την Λώρα Μπλάου υποδύεται η Ζέτα Μακρυπούλια.

Tips
Στην παράσταση συμμετέχει ο Στάθης Νικολαΐδης.


Γιάννα Βασιλείου


Η νέα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Γιάννα Βασιλείου παρουσιάζει στον Σταυρό του Νότου Plus τα τραγούδια της και όλα όσα αγαπά από την ελληνική και τη διεθνή δισκογραφία. Εμφανίστηκε στη μουσική πραγματικότητα πριν ένα χρόνο με το πρώτο της τραγούδι δημιουργώντας από το πρώτο άκουσμα μια γλυκιά προσμονή για τη συνέχεια, κάνοντας αίσθηση στο ραδιοφωνικό τοπίο. «Όλα όσα αγαπώ», μια ειλικρινής τοποθέτηση και τίτλος του πρώτου της άλμπουμ, ενός δίσκου που υπογράφει η ίδια ως δημιουργός και περιλαμβάνει 6 πρωτότυπα τραγούδια και δύο διασκευές. Μαζί της στη σκηνή ο Αντώνης Ανδρέου στο τρομπόνι, ο Μάνος Θεοδοσάκης στην τρομπέτα, ο Γιώργος Λιμάκης στην κιθάρα, ο Δημήτρης Σεβδαλής στο πιάνο, ο Ντίνος Μάνος στο μπάσο και ο Βασίλης Ποδαράς στα τύμπανα.

Tips
Η Γιάννα Βασιλείου εμφανίζεται στοn Σταυρό του Νότου Plus στις 26 Μαρτίου.


Elephant And Castle


Εδώ και λίγους μήνες ο Σταύρος Πετρόπουλος αποφάσισε να φέρει λίγο από το άρωμα της Αγγλίας στην Κολοκοτρώνη. Το Elephant And Castle πήρε το όνομα του από την περιοχή που έμενε ο ίδιος στο Λονδίνο και είναι ένα κομμωτήριο αρκετά διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Πρώτος στόχος είναι εκτός από τα ωραία κουρέματα ο κόσμος να νιώθει άνετα όταν μπαίνει σε αυτό. Για αυτό και μόλις μπει ο πελάτης του κρεμάνε το σακάκι στον καλόγερο, τον κερνάνε βυσσινάδα και του προτείνουν να διαλέξει εκείνος αν θέλει δίσκο για το πικ-απ. Και μαζί με όλα αυτά, κουρέματα εποχής αλλά και σύγχρονα, έντονα χρώματα και καλή διάθεση.

Tips
Το Elephant And Castle βρίσκεται Κολοκοτρώνη 21.


Βουρκόλακας


Ένα δύσκολο εγχείρημα, το ανέβασμα -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- του θεατρικού έργου «Βουρκόλακας» του Αργύρη Εφταλιώτη, επιχειρεί ο σκηνοθέτης Γιώργος Λύρας στη σκηνή του Θεάτρου Αποθήκη. Ένα εξαιρετικά πρωτοποριακό έργο καθώς γράφτηκε αντιστικτικά στους Βρυκόλακες του Ίψεν που είχαν παρασταθεί στην Ελλάδα μόλις ένα χρόνο νωρίτερα και στη «βορειομανία» που είχε επικρατήσει τους θεατρικούς κύκλους, έσπαγε τις φόρμες των κανόνων ενώ αποκαθιστούσε παράλληλα τους δεσμούς με την παράδοση. Δυστυχώς, όμως, το έργο μέχρι σήμερα ανέβηκε μόνο στη Βάρνα -όπου τότε υπήρχε ακόμη ακμαίος ελληνισμός- σε μία ερασιτεχνική παράσταση. Το έργο εκδίδεται το 1894 σε τρεις συνέχειες στην εφημερίδα Εστία ενώ το 1900 εκδίδεται επίσημα σε βιβλίο μαζί με άλλα έργα του Εφταλιώτη.

Tips
Η Νένα Μεντή εμφανίζεται στον επιβλητικό ρόλο της Μάνας.


Tazza d'oro


Λίγο κάτω από την πλατεία Συντάγματος, στο μικρό στενάκι της Πετράκη βρίσκεται μια ιταλική υπέροχή ιταλική γωνιά. Το Tazza d'oro είναι το αγαπημένο στέκι όσων επιθυμούν ένα γρήγορο καφέ πριν το γραφείο αλλά και ένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εκτός από τον αυθεντικό ιταλικό καφέ που έρχεται κατευθείαν από τη Ρώμη, εκεί μπορεί κανείς να απολαύσει πιάτα ιταλικής κουζίνας συνδυασμένης με ελληνικές γεύσεις αλλά και σνακ και σάντουιτς. Στα θετικά του καταστήματος, τα εξαιρετικά κοκτέιλ που σερβίρονται από νωρίς το απόγευμα και ανεβάζουν τη διάθεση μέχρι αργά το βράδυ.

Tips
Το μαγαζί βρίσκεται στη γωνία των οδών Πετράκη και Πεντέλης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης