Ίχνη από... κοκτέιλ

Ίχνη από... κοκτέιλ

Στο Sherlock 32 στο Περιστέρι θα εξιχνιάσεις το «έγκλημα» που διέπραττες τόσο καιρό με το να αγνοείς τα ξεχωριστά κοκτέιλ του

Ίχνη από... κοκτέιλ
Το Sherlock 32 είναι το «νεογέννητο» μέλος στον γεμάτο δρόμο της Αιμιλίου Βεάκη, αφού άνοιξε τις πόρτες μόλις πριν από τέσσερις και κάτι μήνες. Με μια πρώτη ματιά από έξω καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι δεν πρόκειται για κάποιο συνηθισμένο καφέ-μπαρ, ενώ σίγουρα αυτό το οποίο προκαλεί εντύπωση είναι η ταμπέλα του μαγαζιού. Απεικονίζει τη γνωστή σκιά του Σέρλοκ Χολμς με τη διαφορά ότι στην προκειμένη περίπτωση, η πίπα που συνήθιζε να καπνίζει ο εκκεντρικός ντετέκτιβ έχει αντικατασταθεί από ένα κοκτέιλ!

Τα οποία κοκτέιλ είναι και το σήμα κατατεθέν του καταστήματος. Σχεδόν όλα, μάλιστα, είναι signature του καταστήματος, φέροντας ονόματα χαρακτήρων από τις ιστορίες του Σέρλοκ Χολμς: Dr.Watson, Top Hak, Jack in Office, Irene Adler και το ομώνυμο Sherlock φιγουράρουν στον κατάλογο, με τα τελευταία δύο να είναι και τα πιο περιζήτητα.

Όσον αφορά στον χώρο καθεαυτό, επικρατεί διακριτικός φωτισμός που αναδεικνύει μια ελαφριά ατμόσφαιρα «μυστηρίου» αντάξια του ονόματος που φέρει το μαγαζί. Η διακόσμηση συνδυάζει vintage με industrial στοιχεία, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι μουσικές επιλογές του καταστήματος, αφού αποτελούν ένα mix από rock, pop-rock, house και deep house. Ακόμη, πραγματοποιούνται αρκετά events, όπως live βραδιές κάθε Πέμπτη, Rock 'n' Rolla night τις Παρασκευές και cocktail party τις Κυριακές.

Στα συν, το γεγονός ότι το μαγαζί είναι ένα από τα λίγα που είναι pet-friendly, ενώ στα μείον βάζουμε τη μη ύπαρξη κουζίνας, αν και όπως μας ενημέρωσαν τα παιδιά του καταστήματος, πολύ σύντομα θα προστεθεί και αυτή.

Κλείσιμο
Info:
Διεύθυνση: Αιμ. Βεάκη 32, Περιστέρι
Ώρες λειτουργίας: 09:00 π.μ. - 04:00 π.μ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης