Κι όμως είναι ακόμα εδώ

Κι όμως είναι ακόμα εδώ

Ο αγαπημένος Ιπποπόταμος υποδέχεται παλιούς και νέους φίλους στο μικρό στενάκι της Δελφών, πάντα με προσεγμένες μουσικές επιλογές

Κι όμως είναι ακόμα εδώ
Τυπικά ανήκει στη Νεάπολη αλλά ο «Ιπποπόταμος» είναι από εκείνα τα στέκια που αγαπούν τόσο οι θαμώνες του Κολωνακίου όσο και οι απαιτητικοί κλασικοί Εξαρχιώτες. Έτσι ήταν πάντα! Κι αν οι περισσότεροι σημερινοί 30ντάρηδες το μάθαμε στα φοιτητικά μας χρόνια, το ίδιο συνέβη περίπου και με τους γονείς μας ή έστω με τους πολύ μεγαλύτερους φίλους μας. Ο Ιπποπόταμος ήταν στη Δελφών... σαν από πάντα. Κι αν άλλαξε μετά τη δίμηνη ανακαίνιση του, δεν άλλαξε τόσο ώστε να νιώθουμε άβολα όταν πηγαίνουμε.

Οι τρεις ραδιοφωνικοί παραγωγοί,
Γιάννης Παναγιωτάκης, Γιώργος Ζερβός
και Άλκης Στεφάνου αποφάσισαν ότι ήθελαν να ανοίξουν ένα μπαρ, βρήκαν τον Ιπποπόταμο και το θαύμα έγινε. Τόσο απλά! Το αγαπημένο σημείο αναφοράς των πιο εκλεπτυσμένων ροκάδων γέμισε πάλι μελωδίες, με 28 μοναδικές μπίρες -και ελληνικές από μικροζυθοποίες-, πίτες αλλά και σφηνάκια με βάση τη ρακή.
Κλείσιμο
 
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το 1978 που άνοιξε για πρώτη φορά αγαπήθηκε για τα μικρά δωματιάκια του, που πια θυμίζουν κινηματογραφικά πλατώ αλλά και την ιδιαίτερη σανγκρία. Η ίδια συνταγή εδώ και 30 χρόνια, σχεδόν όσα δουλεύει στο μαγαζί η μπαργούμαν Μιράντα. Οι τρεις ραδιοφωνικοί παραγωγοί έχουν αναλάβει προσωπικά και το θέμα της μουσικής με επιρροές από τις δεκαετίες του '50 και '60 καθώς και ενδιαφέρουσες προτάσεις με ροκ, τζαζ και φανκ μελωδίες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης