Η Ford Mustang «σπάει» ταμεία

Η Ford Mustang «σπάει» ταμεία

Το project «Mustang» αποδίδει καρπούς και οι άνθρωποι της Ford έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν. Το μοντέλο ήδη μετρά 150.000 ταξινομήσεις παγκοσμίως.

Η Ford Mustang «σπάει» ταμεία
Η νέα γενιά της Mustang δεν έχει μόνο το όνομα, αλλά και τη χάρη. Οι άνθρωποι της
Ford επέλεξαν να προικίσουν το μοντέλο τους με όλα τα συστατικά της επιτυχίας και φρόντισαν αυτή τη φορά να τη λανσάρουν σε 140 αγορές ανά τον κόσμο. Άλλωστε, είναι και η πρώτη φορά που το μοντέλο διατίθεται επίσημα και στην Ευρώπη. Και οι προσπάθειές τους φυσικά δικαιώνονται. 

Πέρα από αυτή την έξυπνη ντρίπλα της αμερικάνικης φίρμας, προστέθηκε και ένας λογικός σε κυβισμό βενζινοκινητήρας EcoBoost 2,3 λίτρων, όπου έδωσε τη δυνατότητα σε περισσότερους αγοραστές να την πλησιάσουν, οι οποίοι ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν πριν. Από την εξίσωση φυσικά δεν λείπουν, τόσο η ρετρό σχεδίαση με τη νοσταλγική διάθεση, όσο και ο έντονος χαρακτήρας αλλά και οι δυναμικές επιδόσεις, όπως ακριβώς αναμενόταν.

Σημειώστε λοιπόν, πως από τα 150.000 αυτοκίνητα που πουλήθηκαν πέρυσι παγκοσμίως, τα 45.000 από αυτά, πωλήθηκαν μακριά από τη φυσική έδρα της φίρμας, τις ΗΠΑ. Το ποσοστό αυτό συνυπολογίζεται πως το έτος που διανύουμε αναμένεται να ξεπεράσει το 30% των συνολικών πωλήσεων. Υπάρχει όμως και συνέχεια στα πεπραγμένα του muscle car, Mustang και ξερό ψωμί βροντοφώναξαν και οι Έλληνες παρακαλώ, μάλιστα μέσα στο δύσκολο οικονομικά 2016, αφού πουλήθηκαν 39 αυτοκίνητα συνολικά, αριθμός ρεκόρ για τα δεδομένα της εποχής, αλλά και για την κατηγορία με τον δύσκολο και επώνυμο ανταγωνισμό.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης