Η νέα Porsche Panamera είναι εδώ!

Η νέα Porsche Panamera είναι εδώ!

Με νέο παρουσιαστικό που τονίζει ακόμη περισσότερο το δυναμικό της χαρακτήρα, ακόμη πιο πλούσιο εξοπλισμό και πιο δυνατούς κινητήρες, η δεύτερη γενιά του Gran Turismo θέτει και πάλι τα στάνταρ στην κατηγορία των υπερπολυτελών sedan επιδόσεων.

Η νέα Porsche Panamera είναι εδώ!
Το μεγάλο και πολυτελές τετράθυρο μοντέλο είναι αρκετά ταχύτερο από τον προκάτοχό του, με τους ανθρώπους της Porsche να ανακοινώνουν ότι η Panamera Turbo με τον 4.0 V8 biturbo των 550 ίππων σημείωσε χρόνο 7:38 στο Νίρμπουργκρινγκ, καλύτερο και από αυτόν της Carrera GT! Χρόνος που την καθιστά ως το ταχύτερο πολυτελές sedan.

H πιο δυνατή την παρούσα στιγμή έκδοση της Panamera χρειάζεται 3,6 sec για τη διαδικασία 0-100 (με το Sport Chrono Package) και φθάνει σε τελική ταχύτητα τα 306 km/h.



Υπάρχουν όμως και άλλοι δύο διαθέσιμοι κινητήρες για το μεγάλο sedan των 5,05 m. O 2.9 V6 biturbo της Panamera 4S, ο οποίος αποδίδει 440 ίππους και o 4.0 V8 της 4S diesel, ισχύος 422 ίππων. Ο πρώτος χαρίζει επιτάχυνση 0-100 σε 4,2 sec και ο δεύτερος σε 4,3 sec.
Κλείσιμο
 
Η μακρά λίστα με τα ηλεκτρονικά συστήματα περιλαμβάνει μέχρι και υποβοήθηση στην οδήγηση κατά τη νύχτα! Μία θερμική κάμερα ανιχνεύει στο απόλυτο σκοτάδι ανθρώπους και μεγάλα ζώα και εμφανίζει σχετική προειδοποίηση στον πίνακα οργάνων.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης