Ράλι Ακρόπολις: Με στόχο τη διάκριση ο Αθανασούλας!

Ράλι Ακρόπολις: Με στόχο τη διάκριση ο Αθανασούλας!

Ο Εθνικός μας αγώνας ξεκινά την άλλη Παρασκευή 6/5 από το μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.

Ράλι Ακρόπολις: Με στόχο τη διάκριση ο Αθανασούλας!
Θα πάρουν εκκίνηση 82 πληρώματα καθώς οι συμμετοχές αριθμητικά ξεπερνούν κάθε πρόσφατο προηγούμενο, με 35 πληρώματα να αγωνίζονται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC) και 47 για το Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Ο Λάμπρος Αθανασούλας, αυτήν τη φορά με συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη
, θα συμμετάσχει στο SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις με το Skoda Fabia R5 της Ιταλικής Motorsport Italia. Χορηγός της προσπάθειας για άλλη μια φορά είναι το Lascaris Foundation, που έχει δώσει και το όνομά του στην ομάδα, τη Lascaris Foundation Team Greece!

Ο Έλληνας οδηγός που στο περσινό Ράλι Ακρόπολις ανέβηκε στο βάθρο, αποτελεί ουσιαστικά τη μόνη ελπίδα της χώρας μας για διάκριση σε επίπεδο γενικής: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε και φέτος στο Ράλι Ακρόπολις με την ευγενική χορηγία του Lascaris Foundation. Είναι σημαντικό, εν μέσω κρίσης, να υπάρχουν οργανισμοί που στηρίζουν τις προσπάθειες Ελλήνων αθλητών να διακριθούν σε διεθνές επίπεδο. Τους ευχαριστώ πολύ που μας δίνουν την δυνατότητα να αγωνιστούμε για άλλη μια φορά κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Μετά το περσινό Ράλι Ακρόπολις και τη συμμετοχή μας τον Ιανουάριο στο Ράλι Μόντε Κάρλο, έχουμε αποκτήσει μια μεγαλύτερη εξοικείωση με το Fabia και ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Η φετινή μας συμμετοχή αντιμετώπισε κάποιες μικρές δυσκολίες μέχρι να οριστικοποιηθεί, με σημαντικότερη την έλλειψη χρόνου -λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων- του Νίκου Ζακχαίου. Εν τέλει ο Νίκος δεν κατάφερε να βρει τον απαραίτητο χρόνο που απαιτεί ένας αγώνας όπως το Ράλλυ Ακρόπολις και έτσι στο δεξί μπάκετ του Skoda Fabia R5 θα κάτσει ο Ηλίας Παναγιωτούνης!".
Κλείσιμο



Η συμμετοχή τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού
και έχει δηλωθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με δικαίωμα συγκομιδής βαθμών. Στο ευρωπαϊκό σκέλος του αγώνα, οι διεθνείς συμμετοχές αγγίζουν τις 29. Ανάμεσά τους συγκαταλέγονται οι διεκδικητές του τίτλου, Kajetan Kajetanowicz και Alexey Lukyanuk, αμφότεροι με Ford Fiesta R5. Οσοι βρεθούν στα βουνά της ευρύτερης περιοχής τις ημέρες του αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά συνολικά 12 αυτοκίνητα προδιαγραφών R5.

Ραντεβού στις 6 Μαΐου στη Λαμία με τους πρώτους αγωνιστικούς ήχους να ακούγονται στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας στις 8:30 το πρωί, με την έναρξη των ελεύθερων δοκιμαστικών (11:23 Κατατακτήρια Ειδική Διαδρομή) και την Τελετή Εκκίνησης στις 18:30 στις Θερμοπύλες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης