Σαρώνει τα βραβεία το νέο Volvo XC90!

Σαρώνει τα βραβεία το νέο Volvo XC90!

Το δυναμικό λανσάρισμα του νέου Volvo XC90 τυγχάνει θετικής ανταπόκρισης από το κοινό αλλά και από τον γενικότερο χώρο του αυτοκινήτου. Μάλιστα, έλαβε διπλή διάκριση στο μέτωπο του σχεδιασμού! 

Σαρώνει τα βραβεία το νέο Volvo XC90!
Στο πλαίσιο λοιπόν της έκθεσης Automotive Interiors Expo 2015 που έλαβε χώρα στη Στουτγάρδη της Γερμανίας, το πολυτελές SUV της σουηδικής μάρκας κατέκτησε τον τίτλο «Interior Design of the Year» για όχημα παραγωγής. Παράλληλα, ο Αντιπρόεδρος Εσωτερικού Σχεδιασμού της Volvo, Robin Page, βραβεύτηκε ως «Σχεδιαστής της χρονιάς για το εσωτερικό οχήματος=Interior Designer of the Year» για τον εσωτερικό κόσμο του νέου XC90! «Δέχομαι με ταπεινότητα και δέος αυτό το βραβείο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΝΕΟ XC90
Κλείσιμο

Η εσωτερική σχεδίαση του νέου XC90 αντιπροσωπεύει μια ριζοσπαστική αλλαγή κατεύθυνσης για τη Volvo, όσον αφορά στο σχεδιασμό. Δίνουμε έμφαση στη δημιουργία μιας συνολικά πολυτελούς εμπειρίας ζωής. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούμε φυσικά υλικά όπως το ξύλο, το δέρμα και το κρύσταλλο, με έναν τρόπο που επιφέρει ηρεμία και γαλήνη στην οδηγική εμπειρία», δήλωσε ο Page.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα βραβεία έρχονται να προστεθούν στο βραβείο «Best of the Best», που είχε κερδίσει το XC90 πριν από μερικές εβδομάδες στο διαγωνισμό «Red Dot», ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε σχεδόν 5.000 προϊόντα από 31 διαφορετικές κατηγορίες! «Εξελίσσουμε τη σχεδιαστική γλώσσα της Volvo, έχοντας πάντοτε συνείδηση της κληρονομιάς μας.

Η ασφάλεια, η ποιότητα και η φροντίδα για το περιβάλλον είναι πρωτογενή συστατικά των αυτοκινήτων της Volvo. Συνεπώς, οτιδήποτε κάνουμε οφείλει να εκπληρώνει αυτές τις υποσχέσεις της μάρκας. Αν παραλείψεις αυτά τα στοιχεία, είναι πιθανό να μην καταφέρεις να δημιουργήσεις μία αίσθηση άνετης διαβίωσης στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου. Πρώτα έρχεται η ασφάλεια, μετά η άνεση και μετά η συνολική εμπειρία πολυτέλειας. Είναι στοιχεία που συνδυάζονται για να προσφέρουν μια απόλυτη εμπειρία, που όμοιά της δεν υπάρχει στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων», είπε από την πλευρά του οThomas Ingenlath, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Σχεδιασμού της Volvo Cars.

NEW VOLVO XC90_INTERIOR640

NEO VOLVO XC90_SENSUS A640

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης