Άρθρο

Άρθρο

Με τις αγορές να έχουν πέσει πάνω από τη χώρα σαν κοράκια, τους ευρωπαίους να μας κατηγορούν με κάθε ευκαιρία, τους Γερμανούς να αναζητούν ευκαιρία να μας πετάξουν από το ευρώ και τα ταμειακά διαθέσιμα να μην φτάνουν ούτε για τις συντάξεις και τους μισθούς, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι να επικρατήσει μία εικόνα πολιτικής αστάθειας και κυβερνητικής αναταραχής στην Αθήνα.

Ξέρουμε όλοι ότι κάποιοι μας περιμένουν στην γωνία. Ότι αναζητούν αφορμή για να μας φορτώσουν όλα τα δεινά της οικονομικής κρίσης. Και βεβαίως να ξεμπερδέψουν με μας όπως - όπως, ρίχνοντάς μας και το φταίξιμο για την κακή μας μοίρα.

Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου ο Ολυμπιακός, που έκανε εμφαντική εμφάνιση απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, τον οποίο συνέτριψε με 92-63 στο ΣΕΦ. Αυτή ήταν η ένατη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στους «θαλασσί» σε ισάριθμες αναμετρήσεις σε επίπεδο πρωταθλήματος και επετεύχθη ιδανικά, συνδυάζοντας με την ουσία (τους δυο βαθμούς) και θέαμα.

 Τα δεκάλεπτα: 24-16, 48-32, 71-48, 92-63. 

 ΠΑΟ - Περιστέρι 92-61 

 Το άνετο 92-61 με το

 Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επανέλθει στις νίκες, επικρατώντας στο «Καραϊσκάκη» της ελλιπέστατης Λάρισας με 2-1, αλλά ένα μακρόσυρτο «γιούχα» ήταν αυτό που συνόδεψε το σφύριγμα της λήξης... Και τούτο διότι μία διαφαινόμενη εύκολη νίκη (μετά το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου με τα γκολ του Μαρέσκα στο 37΄ και του Γκαλέτι στο 40΄) μετατράπηκε σε αγχώδη επικράτηση, με την ΑΕΛ να μειώνει το 81΄ με τον Ρομέου και να απειλεί στο φινάλε. Κεντρικός στόχος των αποδοκιμα

Εντολή για «πάγωμα» των γονικών παροχών και των μεταβιβάσεων «μέχρι νεωτέρας» έδωσε η κυβέρνηση και στο υπουργείο Οικονομικών «γίνεται μάχη» πλέον για το αν η ηγεσία του χρειάζεται να προχωρήσει σε διορθωτικές ενέργειες και, κυρίως, να διευκρινιστεί με ποιες αντικειμενικές αξίες θα φορολογηθούν οι νέες γονικές παροχές. 

Ουσιαστικά, όσοι ιδιοκτήτες θέλουν από σήμερα να μεταβιβάσουν στα παιδιά τους ή σε κάποιον οικείο τους την ακίνητη περιουσία τους καλούνται να το κάνο

Τρεις βασικές προκλήσεις της Ευρωπαϊκής ναυτιλιακής πολιτικής στον 21ο αιώνα εντοπίζει η Ολομέλεια της ευρωπαϊκής ΟΚΕ (Οικονομική Κοινωνική Επιτροπή)

 

Eιδικότερα, πρόκειται για την αυξανόμενη έλλειψη ναυτικών σε παγκόσμιο επίπεδο, τις επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης επί της ναυτιλίας και τις συζητήσεις για τις ατμοσφαιρικές εκπομπές των πλοίων στα πλαίσια των διαπραγματεύσεων περί κλιματικής αλλαγής.  

Στις βασικές αυτές προκλήσεις έχει προστ

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Νέρι Καστίγιο! Όπως επιβεβαίωσε το γραφείο Τύπου  της Σαχτάρ, ο ουκρανικός σύλλογος δεν έχει πρόβλημα να παραχωρήσει  τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Η Σαχτάρ προτίθεται να δώσει τον Καστίγιο δανεικό στον Ολυμπιακό για ενάμισι χρόνο, οπότε όλα πλέον είναι στο χέρι του Ολυμπιακού και του Νέρι.

 Όπως αναφέρει η ουκρανική ιστοσελίδα «

Με τον Παναθηναϊκό  να είναι στο +8 και όλα έχουν  συμβεί τις τελευταίες μέρες, ο Ολυμπιακός βρίσκεται το δίχως άλλο με την  πλάτη στον τοίχο. Και το κυριακάτικο (14.3, ΝΕΤ) ματς με τη Λάρισα παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, κυρίως για τους γηπεδούχους και... τον προπονητή τους. Και τούτο διότι θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι σε περίπτωση νέας αποτυχίας των Πειραιωτών ο Ζίκο δεν θα μείνει ούτε μια ώρα παραπάνω στου Ρέντη

 Συνεχίζοντας  το εντυπωσιακό σερί του, ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα και από τη Λιβαδειά, επικρατώντας 2-0 του Λεβαδειακού και μειώνοντας την απόσταση από το δεύτερο Ολυμπιακό  στους 2 πόντους. Τα γκολ του «Δικεφάλου» σημείωσαν ο Ίβιτς στο 11΄ και ο ο Λίνο στο 82΄. Σημειωτέον ότι από το 59΄ οι Θεσσαλονικείς αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αραμπατζή. 

 Ξάνθη - ΠΑΟ 1-1 

 Με&nb

 Έντονη λογομαχία είχαν στην προπόνηση του Σαββάτου Ζίκο και Στολτίδης, με τον Βραζιλιάνο τεχνικό του Ολυμπιακού να ζητά στη συνέχεια από τον παίκτη να φύγει από την προπόνηση. Ο «Ιέρο» τον ρώτησε αν τον διώχνει, για να απαντήσει ο Ζίκο ότι «θέλω να φύγεις από μόνος σου». Ωστόσο, ο Στολτίδης αρνήθηκε, λέγοντας «από τη στιγμή που δε με διώχνεις, εγώ θεωρώ ότι ως παίκτης της ομάδας πρέπει να μείνω να προπονηθώ»!

 Ο Ζίκο απευθύνθηκε στους διοικούντες και ο «Ιέρο» κλήθηκε σε

Την απόφαση να αποσυρθεί από το Κόπα Άφρικα -που  ξεκινάει την Κυριακή στην Αγκόλα- φέρεται να πήρε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Τόγκο. Αιτία η επίθεση που δέχθηκε η αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας κατά τη μεταφορά της με πούλμαν, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων.

 Οπως αναφέρουν  οι τελευταίες πληροφορίες, ο αναπληρωματικός  γκολκίπερ Κον

Διαψεύδει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ το δημοσίευμα της κυπριακής ιστοσελίδας «sportive» που ανέφερε πως εντός τριών ημερών νέος επενδυτής θα μπει στη διοίκηση της ΑΕΚ εξέδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Μάλιστα, η ανακοίνωση χαρακτηρίζει το δημοσίευμα «ύποπτο».

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

 «Η ΠΑΕ ΑΕΚ  διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα της διαδικτυακή

Συζητήσεις με νέο  επενδυτή ξεκίνησε η ΑΕΚ και μέσα στις επόμενες τρεις μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα, όπως έγραψε η κυπριακή ιστοσελίδα «sportive». «Πρόκειται για σοβαρό επενδυτή, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, με όραμα, φιλοδοξίες και πάθος για την ΑΕΚ», αναφέρει μεταξύ άλλων.  


«Εδώ και μέρες διεξάγονται διαπραγματεύσεις για την είσοδο του επενδυτή, που έψαχνε η ΠΑΕ, για να ανασάνει οικονομικά. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδι

Κάποιες τυπικές  διαδικασίες απομένουν για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό ο  Εμάνουελ Πόγκατετζ. Το μόνο ερωτηματικό  είναι αν ο αρχηγός της εθνικής  Αυστρίας φορέσει την πράσινη  φανέλα τώρα ή το καλοκαίρι.

 Την προσεχή Δευτέρα, προβλέπεται να υπάρξει συνάντηση του Κώστα Αντωνίου με τους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή προκειμένου να υπογραφούν τα συμβόλαια από 1ηςΙουνίου, οπότε και ο Πόγκα