Ολυμπιακός: «Δημοψήφισμα» για τον Ζίκο...

Ολυμπιακός: «Δημοψήφισμα» για τον Ζίκο...

Με τον Παναθηναϊκό  να είναι στο +8 και όλα έχουν  συμβεί τις τελευταίες μέρες, ο Ολυμπιακός βρίσκεται το δίχως άλλο με την  πλάτη στον τοίχο. Και το κυριακάτικο (14.3, ΝΕΤ) ματς με τη Λάρισα παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, κυρίως για τους γηπεδούχους και... τον προπονητή τους. Και τούτο διότι θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι σε περίπτωση νέας αποτυχίας των Πειραιωτών ο Ζίκο δεν θα μείνει ούτε μια ώρα παραπάνω στου Ρέντη

Ολυμπιακός: «Δημοψήφισμα» για  τον Ζίκο...

Με τον Παναθηναϊκό  να είναι στο +8 και όλα έχουν  συμβεί τις τελευταίες μέρες, ο Ολυμπιακός βρίσκεται το δίχως άλλο με την  πλάτη στον τοίχο. Και το κυριακάτικο (14.3, ΝΕΤ) ματς με τη Λάρισα παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, κυρίως για τους γηπεδούχους και... τον προπονητή τους. Και τούτο διότι θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι σε περίπτωση νέας αποτυχίας των Πειραιωτών ο Ζίκο δεν θα μείνει ούτε μια ώρα παραπάνω στου Ρέντη...

 Μάλιστα, το ματς αυτό αναμένεται να έχει και χαρακτήρα «δημοψηφίσματος» για τον προπονητή του Ολυμπιακού, αφού ο κόσμος αναμένεται να εκφράσει «διά βοής» τις απόψεις του για τα τεκταινόμενα στην ομάδα. 

 Ο Στολτίδης 

 Ενδεικτικό του  κλίματος που επικρατεί τις τελευταίες μέρες είναι το περιστατικό του Σαββάτου, με τον Ιεροκλή Στολτίδη να απαξιώνει πλήρως τον προπονητή του. Συγκεκριμένα, λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση μπροστά σε όλη την ομάδα ο Ζίκο πλησίασε τον Στολτίδη μαζί με τον μεταφραστή για να του μιλήσει. «Θέλω να σου μιλήσω» είπε ο Ζίκο, με τον Στολτίδη να αντιδρά. «Εγώ δεν θέλω να μου μιλήσεις». «Δεν μπορείς να το αρνηθείς, είμαι ο προπονητής» ήταν η απάντηση του Ζίκο, με τον Στολτίδη να τον ακούει τελικά. «Θέλω να φύγεις από την προπόνηση» ήταν η απαίτηση του Ζίκο, με τον «Ιέρο» να ανταπαντά: «Εγώ δεν μπορώ να φύγω από μόνος μου, αν θέλεις διώξε με εσύ. Αν με διώξεις δεν μπορώ να κάτσω. Αν με διώξεις, οκ! Εγώ ανήκω στην ομάδα και οφείλω να προπονηθώ...».

Κλείσιμο

 Ο Ζίκο απευθύνθηκε στους διοικούντες και ο «Ιέρο» κλήθηκε σε απολογία για τη Δευτέρα, μαζί με τον Ντουντού, εξαιτίας της συμμετοχής του τελευταίου στις γιορτές των Χριστουγέννων σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Βραζιλία, κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε.

 «Σε απολογία, για  την Δευτέρα 11/1/2010, κλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Ντουντού Σεαρένσε και  Ιεροκλής Στολτίδης. Ο πρώτος για  το γεγονός ότι αγωνίστηκε χωρίς άδεια σε φιλικό αγώνα στη Βραζιλία και ο δεύτερος λόγω πειθαρχικού παραπτώματος», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK