Mercedes GLA AMG - Ταχυπαλμία!

Mercedes GLA AMG - Ταχυπαλμία!

Το πιο δημοφιλές Premium All-Roader αυτοκίνητο, ανεβάζει τους παλμούς της καρδιά σου, με την... καυτή έκδοση AMG!

Mercedes GLA AMG - Ταχυπαλμία!
Αν η Mercedes GLA προκαλεί τις αισθήσεις ενός άντρα, με την δυναμική παντός δρόμων εμφάνισή της και τους προηγμένης τεχνολογίας κινητήρες της (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ), η AMG έκδοσή της... επιταχύνει τη ροή του αίματος του!

Η GLA45 AMG, διαθέτει κάτω από το καλλίγραμμο καπό της τον 2λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 360 PS και 45,9 kgm ροπής. Πρόκειται για τον ίδιο κινητήρα που εξοπλίζει τις Α45 AMG και CLA45 AMG.

Η κίνηση περνά σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος 4MATIC. Υπό νορμάλ συνθήκες, η ροπή στέλνεται στους εμπρός τροχούς, ενώ όταν κριθεί απαραίτητο η αναλογία στους δύο άξονες φθάνει έως το 50:50.

Kιβώτιο είναι βέβαια το δυναμικό 7τάχυτο διπλού συμπλέκτη SpeedShift DCT της AMG. Έχει τρεις θέσεις λειτουργίας, τη C (Controlled Efficiency) για περιορισμό της κατανάλωσης (είναι ενεργοποιημένο το start/stop), την Μ (Manual) και την S (Sport) για πιο γρήγορες αλλαγές σχέσεων.
Κλείσιμο



Η κορυφαία GLA χρειάζεται λιγότερο από 5 sec (4,8 για την ακρίβεια) για να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h, ενώ όπως συμβαίνει σε αυτή της κατηγορίας, η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Ο κατασκευαστής ανακοινώνει μέση κατανάλωση 7,5 lt/100 km και εκπομπές ρύπων 175 g. CO2 ανά km.


Το αεροδυναμικό body kit (εμπρός splitter, πλαϊνά μαρσπιέ, πίσω αεορτομή και διαχύτης) διαχωρίζει την GLA45 AMG από τις απλές εκδόσεις του γερμανικού SUV. Στάνταρ είναι οι τροχοί 19 ιντσών με ελαστικά 235/45, ενώ προαιρετικά διατίθενται και ζάντες 20 ιντσών, τις οποίες μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες. Στο εσωτερικό συναντάμε sport δερμάτινα καθίσματα με κόκκινες ραφές, αλλά και τιμόνι της AMG με επένδυση από αλκαντάρα.

Ολες οι εκδόσεις της GLA, μας περιμένουν στο δίκτυο εμπόρων της Mercedes-Benz, με νέες μειωμένες τιμές και με το νέο πρόγραμμα απόκτησης WELCOME FREEDOM - Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης