Αμερικανικές εκλογές 2016: Πατέρας και υιός Τραμπ δεν εμπιστεύονται τις συζύγους τους ούτε για την... ψήφο

Αμερικανικές εκλογές 2016: Πατέρας και υιός Τραμπ δεν εμπιστεύονται τις συζύγους τους ούτε για την... ψήφο

Τα βλέμματα γεμάτα καχυποψία του Ντόναλντ και του Έρικ Τραμπ την ώρα της ψηφοφορίας 

Αμερικανικές εκλογές 2016: Πατέρας και υιός Τραμπ δεν εμπιστεύονται τις συζύγους τους ούτε για την... ψήφο
Μπορεί να υποστηρίζει ότι η μεγαλύτερη αδυναμία του είναι ότι εμπιστεύεται πάρα πολύ τους ανθρώπους, όμως, για τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, αυτή η... αδυναμία μάλλον δεν ισχύει όταν πρόκειται για τη σύζυγό του, Μελάνια.

Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από το βλέμμα αλά ντετέκτιβ που «έριξε» ο Τραμπ στην Μελάνια όταν εκείνη ψήφιζε στο σχολείο Μιντάουν του Μανχάταν.

Κλείσιμο
Ο 71χρονος επιχειρηματίας καταγράφηκε από το φωτογραφικό φακό να κρυφοκοιτάζει την εκθαμβωτική σύζυγό του την ώρα που έριχνε την ψήφο της, ίσως για να βεβαιωθεί ότι επέλεξε τον σωστό υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ
.

Ανάλογη καχύποπτη στάση, όμως, επέδειξε και ο υιός Τραμπ, ο Έρικ, ο οποίος την ώρα που ψήφιζε η σύζυγός του, Λάρα, κρυφοκοίταξε ακριβώς όπως ο πατέρας του.

Βέβαια, αυτή δεν ήταν η μόνη... παρασπονδία του Έρικ, καθώς κινδυνεύει με πρόστιμο ύψους χιλίων ευρώ ή ακόμα και με φυλάκιση ενός έτους, αφού θεώρησε σκόπιμο να «τουιτάρει» από την κάλπη το ψηφοδέλτιο με το οποίο στήριξε τον πατέρα του.

«Είναι απίστευτη τιμή να ψηφίζω τον πατέρα μου! Έχει τόσα να προσφέρει στις ΗΠΑ!», έγραψε ο περήφανος γιος στην ανάρτησή του στις 7 το πρωί (ώρα Αμερικής), ανεβάζοντας μια φωτογραφία του συμπληρωμένου ψηφοδελτίου του.

Ωστόσο, η κοινοποίηση φωτογραφιών συμπληρωμένων ψηφοδελτίων είναι παράνομη στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου ψήφισε ο νεαρός Έρικ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει τώρα τυπικά με πρόστιμο ή ακόμα και ποινή φυλάκισης, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες δεκαετίες δεν έχει ασκηθεί ποτέ δίωξη για τον συγκεκριμένο λόγο.

Για καλό και για κακό πάντως, ο νεαρός Έρικ έσπευσε να διαγράψει το tweet με τη φωτογραφία, λίγη ώρα αφότου το θέμα άρχισε να αναπαράγεται από τα διεθνή μέσα.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης